dinsdag, 21 september 2021

Bereik maandelijks meer dan 450.000 boekenliefhebbers en -kopers!

Boekensites Tzum, Schrijvenonline, De Leesclub van Alles en Bazarow slaan de handen in een. Alleen voor boekenuitgevers zetten we ons totale bereik aan boekenliefhebbers en -kopers in.

Exclusief voor boekenuitgevers

Wat zijn jullie laatste boeken? Welke boeken lopen het beste? Zijn er boeken die een extra zetje nodig hebben? Hebben jullie behoefte aan nieuwe lezersgroepen?
Exclusief voor boekenuitgevers bieden de webblogs Tzum, Schrijvenonline, De Leesclub van Alles en Bazarow aan om maandelijks hun lezers te berichten over boeken uit jullie fonds. Dat kan met een artikel (branded content) dat verschijnt op genoemde websites plus in de nieuwsbrieven van deze websites of middels een banner. Je kunt ook voor beide opties kiezen.

Plaats elke maand een artikel met jouw meest speciale boeken. Deze artikelen verschijnen als ingezonden mededeling op:

Archeologie Magazine

–             Tzum
–             Schrijvenonline en in de nieuwsbrief van Schrijvenonline
–             De Leesclub van Alles Ć©n op Bazarow + als artikel in Bazarow Magazine
–             Bij elke website ook plaatsing op de socials van de 4 websites (1 maal).

En of plaats een banner op deze sites

Belangstelling? Neem dan contact op met onze media-adviseur Paul Revier van VirtĆ¹media en bespreek met hem jouw wensen.

T: 06-53171941
E: previer@virtumedia.nl
Postbus 595
3700 AN Zeist

Over de deelnemende websites

Tzum.nl (maandelijkse bereik 200.000+) is een literair weblog uit Groningen met recensies, nieuws, columns, interviews en essays over literatuur. Ook worden er filmpjes, feuilletons en gedichten gepubliceerd.

Schrijven.Online (140.000+) is de website van Schrijven Magazine. Het platform stelt je in staat je schrijftalent te ontwikkelen. Met schrijftips, schrijfoefeningen, workshops, informatie over het schrijven en uitgeven van je eigen boek Ć©n inspirerende interviews met bekende Ć©n onbekende schrijvers en dichters.

DeLeesclubvanAlles.nl (samen met Bazarow: 100.000+) is een boekensite voor fictie Ć©n non-fictie. We schrijven 360 graden rond over alle denkbare boeken over alle denkbare onderwerpen, nieuwe en oudere boeken. Hiermee willen we een belangrijke stimulans geven aan het lezen van boeken in Nederland en Vlaanderen, zeker van boeken die elders nauwelijks aandacht krijgen.

Bazarow.com is een verkopende boekensite, waar je meer kan doen dan alleen boeken kopen. We bieden je ook recensies, nieuws, een agenda en zelfs het tweewekelijkse digitale magazine Bazarow Magazine; oftewel, alles wat een echte boekenfan nodig heeft en dat op Ć©Ć©n site.

Enkele voorbeelden van uitgevers die al kozen voor onze platformen

Uitgeverij Orlando

https://deleesclubvanalles.nl/nazomer-lezen-met-orlando/
https://magazine.bazarow.com/bazarow-magazine-16b-2021/nazomer-lezen-met-orlando/
https://www.tzum.info/2021/09/ingezonden-mededeling-nazomerlezen-met-uitgeverij-orlando/ 
https://schrijvenonline.org/blogs/nazomerlezen-met-uitgeverij-orlando

Uitgeverij Kleine Uil

https://deleesclubvanalles.nl/witter-dan-sneeuw/
https://bazarow.com/nieuws/witter-dan-sneeuw 
https://schrijvenonline.org/blogs/snoeihard-maar-toch-liefdevol
https://www.tzum.info/2021/09/ingezonden-mededeling-michelle-van-dijk-witter-dan-sneeuw/zondag, 17 oktober 2021

Bazarow Magazine nr. 19 over De Maand van de Geschiedenis

Er is weer een boordevol Bazarow Magazine met voorpublicaties, interviews, nieuws en winacties! Natuurlijk besteden we nog aandacht voor de Kinderboekenweek - nog twee dagen te gaan! En we staan stil bij de Maand van de Geschiedenis. Het thema dit...


donderdag, 7 oktober 2021

Terugkijken: DLVAlive over Frida Kahlo met Ingrid Meurs

Zaterdag start de grote overzichtstentoonstelling over het leven en werk van Frida Kahlo, in het Drents Museum in Assen. Wie goed voorbereid naar deze tentoonstelling wil gaan kan nu de DLVAlive van 6 september jl. terugkijken. https://www.youtube.com/embed/XlU2LUbDVwc Orlando-uitgever en literatuurkenner...


zaterdag, 2 oktober 2021

Bazarow Magazine nummer 18, thema Kinderboekenweek

Beste Boekenliefhebber,ā€˜Worden wat je wilā€™ is het thema van de Kinderboekenweek 2021, die komende woensdag start. Het een prachtig thema. Laat kinderen dromen, koester hun verlangens, zoek mogelijkheden voor ze, laat ze worden wat ze willen. Ɖn wees niet te...