Beiroet

Beiroet

Jarenlang woonde kookboekenauteur Merijn Tol voor de helft van de tijd in Beiroet. Nog steeds verdeelt ze veel van haar tijd tussen Amsterdam en Beiroet. Een waanzinnige en bijzondere stad in het Midden-Oosten die niemand onberoerd zal laten. In BEIROET – VERHALEN EN RECEPTEN UIT EEN MEDITERRANE STAD beschrijft Merijn door de ogen van haar vrienden, de rijke food scene van haar favoriete Beiroet. Met verhalen, foto’s en natuurlijk recepten neemt ze je mee door diverse wijken van de stad. Maak kennis met de tien regels van Kamal om de beste tabouleh te maken, een kibbeh van pompoen met ui of de lekkerste man’ouche met za’atar en rozenblaadjes.

Naast de vele recepten bevat het boek talloze adressen, foto’s en tips om deze stad te bezoeken. Maak met dit kookboek kennis met de verslavende geuren, explosieve smaken en het meeslepende, vaak geïmproviseerde leven in Beiroet!

Informatie

Recensies

20-02-2021

Beiroet

Met de beste culinaire adressen [Recensie] Onlangs reisde ik naar Beiroet. Naar het bruisende historische centrum, de vele eettentjes en ontmoette er talloze Libanezen. Libanezen zijn gek op eten, een...


Lees verder...