Blauw

Blauw

?

Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediƫnten. Een gevarieerde verzameling gerechten, afkomstig van de vele verschillende eilanden: van kruidige en pittige stoofgerechten tot frisse salades en zoete lekkernijen.

Reis op elke pagina mee – ga ondertussen aan de slag met mooie kruiden en specerijen – en beleef een culinaire tocht door IndonesiĆ«. Wat dacht je van Sate Maranggi van ossenhaas of een Laksa met kokos en garnalen? Vis, vlees of vegetarisch: met deze Indonesische recepten delen de koks van Blauw hun liefde voor de vele smaken die het land rijk is.

Voor Blauw bewerkte Meta van den Boomen de recepturen van de koks tot recepten voor de thuiskok. Geniet nu thuis van de authentieke Indonesische keuken in een modern jasje.

Informatie

Recensies

25-01-2020

Blauw

Authentiek Indonesisch om samen van te genieten [Recensie] “Samen met familie genieten van goed eten is belangrijk in de Indonesische cultuur” schrijft Meta van den Boomen in het voorwoord vanĀ Blauw...


Lees verder...