Brood uit de pan

Brood uit de pan

Bloem, zout, water, een oven en een pan. Dat is alles wat je nodig hebt om zelf brood te maken! Door het brood te bakken in een pan, creëer je een mooie knapperige korst terwijl de kern luchtig blijft. In Brood uit de pan staan naast de basistechnieken voor het maken van je eigen zuurdesembrood ook 60 heerlijke broodrecepten. Naast klassieke broden vind je ook verrassende recepten, zoals brood met cider en gedroogde appels of een brood gemaakt van paarse wortels. Maak je ontbijt of lunch helemaal compleet met de originele belegsuggesties, zoals serranoham op een bedje van verse geitenkaas en rode biet of paprikacrème met amandelen en basilicum.

Informatie

Recensies

26-06-2021

Brood uit de pan

Een welkome aanvulling op het broodboekassortiment [Recensie] Het kan je bijna niet ontgaan zijn: de afgelopen tijd werd er enorm veel gebakken. Meel was in de supermarkt en bij de...


Lees verder...