"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Curry's

De zon, de smaken en de geuren van het Verre Oosten op je bord. Smaken en aroma’s die de tijd hebben zich langzaam te vermengen. Een overvloed aan keuzes van basisingrediënten: lams- en schapenvlees, kip en gevogelte, rund- en kalfsvlees, vis en zeevruchten, groenten, peulvruchten, noten, fruit. Kruidenmengsels die gegarandeerd een exotische toets op tafel brengen. In dit kookboek vind je meer dan 50 oosterse curryrecepten. Pittige stoofpotten en stevige schotels uit India, Thailand en Indonesië, Vietnam, de Filippijnen en Maleisië. Ook heerlijk lichte gerechten met groenten waar vegetariërs hun gading in zullen vinden. Wat dacht je van een groene Thaise currysoep met scampi’s, een Massaman curry van kip met zoete aardappel? Of van veggievarianten zoals een curry van bloemkool en aardappelen of een Indiase kikkererwtencurry? Met eindeloze variaties voor vlees-, vis- én groenteliefhebbers.

Informatie

Recensies

Curry's