De grote oven van Van Boven

De grote oven van Van Boven

Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazin een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van [i]De grote oven van Van Boven[/i]. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello’s, een versgebakken proemevlaai of
koolrolletjes met karwij en hazelnoot.[br]
Meer dan negentig nieuwste en leukste recepten zijn gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn Ă©n voorzien van een mooie tekening met korte instructies en een foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Kortom: dit is weer een heerlijk boek met heel veel oveninspiratie.

Informatie

Recensies

01-02-2020

De grote oven van Van Boven

Een echte Yvette van Boven [Recensie] Yvette van Boven behoeft natuurlijk geen enkele introductie meer. Voor degenen die onder een steen geleefd hebben: Yvette van Boven schrijft voor de Volkskrant...


Lees verder...