De kunst van no-waste

De kunst van no-waste

Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg om verantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediƫnten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een restje vlees of stukken van groenten die je normaal achteloos weggooit. Met dit boek lukt het ook jou: koken zonder voedsel weg te gooien. Vandaag de dag maken we ons steeds meer zorgen om het milieu: het milieu waarin we leven, maar ook het milieu dat we nalaten aan onze kinderen. Door bij het dagelijks koken minder afval te produceren, kan iedereen een waardevolle bijdrage leveren aan het milieu. De kunst van no-waste helpt je om bewuster om te gaan met afval Ʃn om creatief met restjes om te gaan. De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. Van tomatenvelletjes maak je dips en sauzen en van appelschillen en broccolistronken een geweldige salade. Eten weggooien hoeft met De kunst van no-waste dus echt niet meer!

Informatie

Recensies

14-11-2020

De kunst van no-waste

Niets weggooien en alles gebruiken [Recensie] Het zijn bijna onvoorstelbare cijfers. Van al het geproduceerde voedsel wordt 35 tot 50% weggegooid. De consument neemt daarvan de helft voor zijn rekening...


Lees verder...