De toekomst van Hotel Flanagans

De toekomst van Hotel Flanagans

In De toekomst van Hotel Flanagans van Åsa Hellberg hebben Frankie en Billie inmiddels de leiding over het hotel, al focust Billie zich liever op haar acteercarrière. Maar dan slaat het noodlot toe…

In de internationale bestseller De toekomst van Hotel Flanagans, het derde deel in de populaire Hotel Flanagans-trilogie van Ã…sa Hellberg, komen hartstocht, hotelintriges en huwelijksperikelen opnieuw op meesterlijke wijze samen. Voor de lezers van Lucinda Riley.

De vrouwen van Hotel Flanagans openen opnieuw de deuren! Een nieuwe tijd is aangebroken: in het levendige Londen van 2010 hebben Frankie en Billie inmiddels samen de leiding over de zaak. Frankie floreert in haar nieuwe functie, en haar team van Flanagans voelt als familie. Billie is juist ver weg van het hotel en focust zich liever op haar bloeiende acteercarrière.

Het noodlot slaat echter toe en het huwelijk van Frankie loopt op de klippen. Haar leven stort in, en langzaam begint ze te beseffen dat ze de wereld niet in haar eentje aankan. Als ze eindelijk heeft besloten om Billie om hulp te vragen, heeft die net de rol van haar leven in New York geaccepteerd. Maar hoe kan ze nee zeggen tegen Frankie?

Het laatste deel in de heerlijke trilogie over het glamoureuze Hotel Flanagans in Londen!

‘Dit sfeervolle verhaal zit vol emoties, bedrog, wraak en catastrofes, maar ook met fantastische personages, een krachtige verhaallijn én een gelukkig einde.’ – Hebban.nl

Informatie

Recensies