In De wereldse bakplaat neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip tandoori met munt in Azië. In het Midden-Oosten schuiven we een Perzische kruidenfrittata in de oven en we sluiten in Europese stijl af met een hartige taart. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen!
De wereldse bakplaat
Informatie
Auteur(s)
Rukmini IyerUitgever(s)
BechtVertaler(s)
Rekers, EmilyPublicatiejaar
2020Aantal Pagina's
240ISBN
9789023016557Categorie(ën)
KookboekenTrefwoord(en)
Kookboek, Recepten, Wereldkeuken, Ovengerechten, Bakplaat