Eva's keukenkast

Eva's keukenkast

We willen allemaal minder vlees en vis op ons bord, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we het liefst eten van eigen bodem – is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan?

Voor Eva‚Äôs keukenkast heeft Eva Posthuma de Boer een selectie gemaakt van 55 ingredi√ęnten, en met elk drie recepten ontwikkeld. Gevarieerd, voor iedereen maakbaar en bovenal lekker. √Čn met de drie wensen in gedachten, die ons met het oog op een betere wereld steeds meer bezighouden: minder vlees en vis, van eigen bodem, opmaken wat er in huis is.

Omlijst met Eva’s kenmerkende grappige, persoonlijke anekdotes en handige weetjes, is Eva’s keukenkast is een rijk kookboek van deze tijd.

Informatie

Recensies

14-12-2019

Eva's keukenkast

Verspillingsvrij koken [Recensie] Eva’s keukenkast is het resultaat van haar streven om alles op te maken: pienter en verspillingsvrij. Wat doe je met een halve bloemkool en hoe eet je...


Lees verder...