Henna Hanina

Henna Hanina

Al reizend door Marokko brengt Nadia Zerouali met Henna Hanina – wat vrij vertaald ‘lieve oma’ betekent – een ode aan Marokkaanse grootmoeders die nog waken over de authentieke Marokkaanse keuken. Haar culinaire roadtrip levert prachtige fotografie, nostalgische verhalen en een dosis aan bijzondere gerechten op; van zelfgebakken tritt tot een smaakvolle chorba van voorjaarsgroenten. Dit alles aangevuld met persoonlijke recepten van Nadia zelf, geïnspireerd op de Marokkaanse ingrediënten en smaken. Henna Hanina is de opvolger van het bekroonde Melk & Dadels.

Informatie

Recensies

26-10-2019

Henna Hanina

Een hernieuwde kennismaking met Marokko [Recensie] Nadia is natuurlijk geen onbekende. Deze culi van het eerste uur pionierde op 24Kitchen en maakte verschillende kookboeken samen met ‘foodie in crime’ Merijn Tol. Recente...


Lees verder...