Kip

Kip

Kip: niet voor niets het meest populaire ingrediĆ«nt ter wereld. Kip is een echt blijvende topper in onze keuken: je maakt er makkelijke gerechten mee die snel klaar zijn en bovendien niet duur. Maar evengoed is kip het perfecte ingrediĆ«nt om mee te experimenteren, waarmee je gerechten net die extra punch kunt geven. In dit Kip-kookboek staan recepten van bij ons en uit de wereldkeuken, voor elke smaak, voor jong en oud: met kip in haar geheel, met kipfilets, kippengehakt, kippenbouillons en -soepen, kippenbouten en onderbouten. Er zijn niet alleen de klassiekers zoals caesarsalade, coq au vin en Gentse waterzooi, maar ook ‘andere’ kipgerechten zoals Balinese kippensatĆ©s, pittige Thaise kippensoep en kiptaco’s met avocado en limoen. Kip: dat vindt iedereen lekker!

Informatie

Recensies

20-06-2020

Kip

Makkelijke recepten van over de hele wereld [Recensie] De iets meer dan 1400 pluimveebedrijven in Nederland hebben gezamenlijk bijna 100 miljoen kippen. De helft bestaat uit vleeskuikens en de andere...


Lees verder...