Knuffelschool

Knuffelschool

Het is de eerste schooldag op de Knuffelschool. Knuffels leren hier alles wat ze moeten weten voordat ze bij een echt mensengezin gaan wonen. Hoe geef je een goede knuffel? En wat moet je doen als er een grote hond op je af komt? Of hoe voorkom je dat de stofzuiger je opslurpt?
Maar Pop-Pop de pinguĆÆn maakt zich zorgenā€¦ Hij houdt namelijk niet van knuffelen! Niet van buikenknijpers of bottenschudders. Zelfs niet van oma-pakkerds. Zal het hem lukken om een goede knuffel te worden?
De Knuffelschool is een prachtig boek met een fantastisch verhaal dat elke peuter, moeder, vader, verzorger, opa en oma zal aanspreken. Lees De Knuffelschool gezellig samen met je peuter en vind samen alle losse attributen die in de afbeeldingen in het boek staan. Enne.. wat denk je? Heeft jouw knuffel ook op de Knuffelschool gezeten?

Informatie

Recensies

03-10-2020

Knuffelschool

ā€œJouw lievelingsknuffel wil ook graag met jou knuffelen!ā€ De auteur en illustrator [Recensie] Anne-Claire Petit is geboren in 1962 en studeerde industriĆ«le vormgeving in Eindhoven. Ze begon in 1990 haar...


Lees verder...