Meisje zonder verleden

Meisje zonder verleden

Niemand weet waar ze vandaan komt, niemand weet wie ze is.
Er is maar Ć©Ć©n ding zeker, ze weet wanneer je liegt.

Er wordt een meisje gevonden in een huis waar zich een afschuwelijk drama heeft afgespeeld. Ze is uitgehongerd en vies, en wil niemand vertellen wie ze is, hoe oud ze is of waar ze vandaan komt. Misschien is ze twaalf, misschien vijftien. Niemand heeft haar als vermist opgegeven, en ook een dna-test geeft geen uitsluitsel over haar identiteit. Iemand geeft haar de naam Evie Cormac, en ze krijgt een plaatsje in een gesloten jeugdinstelling.
Zes jaar later claimt Evie dat ze achttien is en klaar om de wijde wereld in te trekken. Psycholoog Cyrus Haven moet bepalen of Evie zelfstandig genoeg is om de instelling te verlaten. Cyrus had zich op alles voorbereid, maar niet op deze fascinerende en gevaarlijke jonge vrouw, die de gave heeft te kunnen zien wie er liegt. En blijkbaar vertelt niemand in haar omgeving de waarheid.

Informatie

Recensies

18-01-2020

Meisje zonder verleden

Intrigerende pageturner maakt belofte half waar [Recensie] Wat is de ultieme eenzaamheid? Opgroeien nadat je ouders, je broers en je zusters uit je leven zijn weggerukt. Jij bleef achter zonder...


Lees verder...