Kruiden en specerijen zijn de sleutel tot elk gerecht, vindt Laurent Khellout, chef-kok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam en Rotterdam. In Ras el Khellout, zijn derde kookboek, laat hij zien hoe kruiden gerechten tot leven brengen. Met dit boek speelt hij in op de groeiende bewustwording en urgentie om meer plantaardig te eten. Net als in zijn keuken zijn de recepten hoofdzakelijk vegetarisch en veganistisch met alleen af en toe vlees of vis. Khellout neemt je mee op een nomadische wereldreis langs de kruiden en specerijen die hem inspireren. Van gember tot komijn, van steranijs tot kurkuma; Khellout zweert erbij, het is pure alchemie.
Ras el Khellout
Informatie
Auteur(s)
Laurent Med KhelloutUitgever(s)
FontainePublicatiejaar
2019Aantal Pagina's
192ISBN
9789059569201Categorie(ën)
KookboekenTrefwoord(en)
Recepten, Specerijen, Kruiden, Noord-Afrikaanse Keuken, Kookboek