Ras el Khellout

Ras el Khellout

Kruiden en specerijen zijn de sleutel tot elk gerecht, vindt Laurent Khellout, chef-kok en eigenaar van restaurant Raïnaraï in Amsterdam en Rotterdam. In Ras el Khellout, zijn derde kookboek, laat hij zien hoe kruiden gerechten tot leven brengen. Met dit boek speelt hij in op de groeiende bewustwording en urgentie om meer plantaardig te eten. Net als in zijn keuken zijn de recepten hoofdzakelijk vegetarisch en veganistisch met alleen af en toe vlees of vis. Khellout neemt je mee op een nomadische wereldreis langs de kruiden en specerijen die hem inspireren. Van gember tot komijn, van steranijs tot kurkuma; Khellout zweert erbij, het is pure alchemie.

Informatie

Recensies

03-10-2020

Ras El Khellout

De nomadische Noord-Afrikaanse keuken gebruikt bijzondere specerijen [Recensie] Een groot zwaar boek met de titel Ras el Khellout. Een kookboek waarin specerijen uit de Nomadische keuken centraal staan. Laurent Khellout...


Lees verder...