Slow

Slow

Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur daalt naar winters, is er geen betere plek binnenshuis dan de keuken. Het is de perfecte tijd voor echt comfort food: rijkgevulde soepen, langzaamgegaard vlees en gevogelte, krachtige curry’s, gegratineerde groenteschotels en verwarmende desserts. Van het fornuis en uit de oven. ‘Slow’ biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en ‘clam chowder’, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst kalkoen met een vulling van cranberry’s en chorizo, ‘beef Wellington’ en langzaamgegaarde lamsschouder op Griekse wijze. Van voorgerecht tot en met dessert is ‘Slow’ het ideale kookboek: met een praktische indeling en een keur aan internationale receptuur, van Indonesische rendang tot en met Yorkshire pudding. Van echte klassiekers als ossobuco met gremolata tot en met minder bekende gerechten als gekonfijte zalm met venkel en sinaasappel, inclusief bijgerechten.

Informatie

Recensies

18-09-2021

Slow

Langzaam gegaard comfortfood op zijn best [Recensie] Louise Franc is geboren in Frankrijk maar woont en werkt in Australië als foodstylist en culinair schrijfster. De originele titel van haar eerste...


Lees verder...