The Curry Guy Veggie

The Curry Guy Veggie

‘The Curry Guy Veggie’ is de logische opvolger van de succestitels ‘The Curry Guy’ en ‘The Curry Guy Easy’. Waar anders dan in India is de vegetarische keuken diepgeworteld in de cultuur, ruim 30% van de bevolking is er vegetariĆ«r. In zijn nieuwe boek geeft Dan Toombs meer dan 100 vegetarische curry’s en andere vegagerechten voor de thuiskok.

‘The Curry Guy Veggie’ is een verzameling van heerlijk gekruide, vegetarische gerechten volgens authentieke Indiase bereiding. Van samosa’s en gevulde chapati’s als voorgerecht of snack, tot klassieke groentecurry’s, idli’s en dosa’s en zalige barbecue- en bijgerechten die de Indiase keuken typeren. Met smaakvolle en kruidige ingrediĆ«nten die makkelijk verkrijgbaar zijn, tover je in een mum van tijd de perfecte vegetarische Indiase maaltijd op tafel: voor grote en kleine gezelschappen.

Informatie

Recensies

27-03-2021

The Curry Guy Veggie

Voor iedere curry-liefhebber een aanwinst [Recensie] Het is niet zo verwonderlijk dat je in Engeland een keur aan IndiaseĀ curryhousesĀ treft. Door het koloniale verleden is Indiaas eten voor de Engelsen wat...


Lees verder...