Unit 8200

Unit 8200

Een Israƫlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ook kolonel Zeev Abadi, het nieuwe hoofd van de Israƫlische spionagedienst Unit 8200. Even later wordt een tweede jonge Israƫlische man ontvoerd; ook deze man zat in hetzelfde vliegtuig.
Commissaire LĆ©ger van de Parijse politie gelooft niet in toeval, en midden in een ontluikende diplomatieke storm probeert hij grip te krijgen op de meest opzienbarende zaak van zijn carriĆØre. Wat heeft Zeev Abadi met de verdwijning van de twee mannen te maken? Ook in IsraĆ«l verdenkt men de nieuwe chef van Unit 8200. Alleen zijn assistent, Oriana Talmor, durft hem nog te steunen en zij gaat op zoek naar antwoorden. Wie zijn de twee ontvoerde mannen en waarom vlogen ze naar Frankrijk? Dan wordt er een undercover commandoteam van de Chinese geheime dienst in Parijs gesignaleerd. De klok is gezet, de jacht is begonnen, en het wordt een lange, gevaarlijke nacht.

Informatie

Recensies

14-03-2020

Unit 8200

IsraĆ«lische spionagethriller zwanger van mysterie, intrige en geweld [Recensie] Vooroordeel Ć©Ć©n: een IsraĆ«lische spionageroman gaat over Arabieren en Palestijnen, de usual suspects in deze omgeving. Die zullen het wel afleggen tegen de...


Lees verder...