"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Vegano cucino italiano

Authentieke Italiaanse veganistische gerechten waar je je vingers bij aflikt, van een van de beste vegetarische restaurants in Italië. Op een heuvel in een olijfboomgaard in het Italiaanse Umbrië, staat Azienda Agrituristica Montali: het beste vegetarische hotel en restaurant ter wereld. Hier serveren Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simões authentieke Italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt. Musacchio en Simões, bekend van hun boeken Vegeterranean (meer dan 70.000 exx. verkocht!) en De easy vegeterranean, hebben in Vegano cucino italiano hun beste veganistische recepten op een rij gezet. Een absolute must-have voor de liefhebbers van de (plantaardige) Italiaanse keuken! ‘Dit boek werd als enige unaniem gekozen door de commissie door de actualiteitswaarde (gezond en bewust koken) en de overtuigingskracht’ – Jurycommentaar Het Lintje van de Boekverkoper (Vegeterranean won deze prijs in 2009)

Informatie

Recensies