"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Vegetarisch koken voor sporters

Wie serieus bezig is met zijn sport, moet ervoor zorgen dat hij dagelijks de nodige vitaminen, mineralen, koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Vaak hoor je echter dat sport en een vegetarische levensstijl niet samengaan. Want waar haal je zonder vlees anders je eiwitten vandaan? En heb je dan geen tekort aan ijzer of vitamine B12? Niets is minder waar! In dit boek reikt voedingsdeskundige Anita Bean je meer dan 80 veggie recepten boordevol voedingsstoffen aan die perfect zijn voor sporters die vegetariër zijn of minder vlees willen eten. Daarnaast toont ze hoe vegetarische sporters net zo goed presteren als sporters die vlees eten en geeft ze je tips over hoe je eenvoudig en veilig overschakelt naar een vegetarische levensstijl. Van een handige sportreep tot een uitgebreid avondmaal, met de recepten in dit boek haal je het beste uit je trainingen, dat allemaal zonder vlees! Anita Bean is een gerenommeerd diëtiste, gezondheidsauteur en levenslang vegetariër. Na haar carrière als Brits bodybuildingkampioene startte ze haar eigen dieetpraktijk en specialiseerde ze zich in sportvoeding. Ze schrijft voor verscheidene gezondheids- en sportmagazines en is ook auteur van verschillende boeken.

Informatie

Recensies

Vegetarisch koken voor sporters