Weg naar Milos

Weg naar Milos

Na een gebroken huwelijk, en enkele mislukte dates later, neemt de levenslustige Catharina een impulsief besluit: ze vertrekt naar Milos. Op het idyllische Griekse eiland wil ze opnieuw leren genieten van het leven. Ze ontdekt er al snel het heerlijke eten, de sublieme schoonheid van de natuur en ontmoet er zelfs een paar ā€˜Griekse halfgodenā€™. Ook leert Catharina op het eiland de Yiayia kennen, een oude, wijze vrouw die haar komst blijkbaar voorspeld had. Maar welke rol heeft ze dan precies te vervullen op Milos? Haar leven neemt een wending waarover ze nooit had durven dromen.

Deze debuutroman van de mysterieuze C.M.M. Dellamonte neemt de lezer mee op een romantische trip vol avontuur, humor en prikkelende belevenissen. Dit alles tegen de gemoedelijke setting van een paradijselijk Grieks eiland. ‘Weg naar Milos’ is het ideale vakantieboek, dat je zal doen lachen, huilen, zweven en genieten op het zachte ritme van de EgeĆÆsche Zee.

Informatie

Recensies

30-05-2020

Weg naar Milos

Een zoektocht naar liefde bij ā€˜Griekse halfgoden’ [Recensie] Catharina besluit na een gebroken huwelijk en enkele mislukte dates op vakantie naar het Griekse eiland Milos te gaan. De vraag die...


Lees verder...