Sexdagboek

Sexdagboek

Overdaad schaadt

[Recensie] Is het een handboek? Haar eigen De schaamte voorbij (feministische klassieker), of toch een pamflet? Heleen van Royen onderzoekt haar motief voor een nogal gewaagd project: een jaar lang gaat ze alle seksuele handelingen tussen haar en partner Bart vastleggen in een sexdagboek. Al dubbend komt ze eruit: “Maar er moet een plek zijn waar seks frank en vrij wordt besproken.

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

De mannentester

De mannentester

Lastig, die menselijke emoties

[Recensie] Met ‘De mannentester’ levert Heleen van Royen een excellent boek af. Ze vertekt een onderhoudend verhaal met psychologische diepgang, seksscènes, spanning, humor en filosofie dat tegelijk tot nadenken aanzet.

Het gegeven is even intrigerend als simpel: ‘mannentester’ Victoria laat zich inhuren door vrouwen die hun man op relationele betrouwbaarheid willen testen.

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

De mannentester

De mannentester

Over de top van bil gaan

De 27-jarige Victoria is dochter van een geliquideerde onderwereldadvocaat en een eenzame, relatieverslaafde moeder. Ze is bloedmooi en weet, belangrijker, precies hoe ze zich onweerstaanbaar moet maken. Dit komt van pas in haar werk als ‘zelfstandig ondernemer,’ zoals zij het zelf noemt: in opdracht van jaloerse vrouwen test zij relaties, door mannen aan haar verleidingskunsten te onderwerpen.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling: