Een ster van vuur

Een ster van vuur

Deel 1 van een bijzondere trilogie

[Recensie] Een ster van vuur is een heel fijn begin van deze bijzondere trilogie. Magie, sprookjesachtige taferelen, bijzondere hoofdpersonen, spanning en sensatie en uiteraard de liefde spelen een belangrijke rol en het lijkt erop alsof Nora Roberts weer ouderwets op dreef is in deze serie. Vanaf het begin val je in het verhaal en het leuke is dat de zes hoofdrolspelers uit de drie boeken elkaar direct aan het begin van deel één allemaal ontmoeten en ook direct weten aan welk avontuur ze beginnen.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Year One

Year One

Een nieuwe Nora is opgestaan

[Recensie] Deel 1 in de serie The Chronicles of the One. Al voor het verschijnen waarschuwde Nora Roberts haar fans. In verschillende nieuwsbrieven en op haar blog legde ze uit dat ze een andere weg in zou slaan met de serie Chronicles of The One. Het eerste deel is Year One en er is door fans met spanning naar uitgekeken.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Auteurs:

Beoordeling:

Vision in White

Vision in White

Er komt veel kijken bij een leuke bruiloft

[Recensie] Met terughoudendheid begon ik aan dit boek want Nora Roberts heeft zich de laatste jaren op het pad van het paranormale begeven en daar moet je van houden. En wat vond ik van dit Vision in White? Eén groot feest!! Wat ik noem een echte ouderwetse Nora Roberts in de sfeer van de Dream trilogy en de Born in Ireland trilogy.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Bij zonsondergang

Bij zonsondergang

25 jaar later

[Recensie] Alice Bodine wordt altijd maar vergeleken met haar perfecte zus Maureen. Daardoor voelt ze zich een mislukkeling; ze zal immers nooit voldoen aan deze verwachtingen. Wanneer Maureen gaat trouwen, besluit Alice dan ook weg te lopen van de familieranch. Ze gaat naar Hollywood en is vastbesloten daar haar carrière te beginnen. Dit avontuur valt echter tegen en na twee jaar besluit Alice terug te keren naar haar familie.

Lees verder...