, Artikel door:
Auteur(s) boek:

Bowls

Een boekje vol inspiratie

[Recensie] Bowls zijn een foodtrend die niet snel zal verdwijnen. Sterker nog, bowls zijn er altijd al geweest maar staan nu wat meer in de belangstelling. Al eeuwen eten mensen uit een kom.
De bowls van nu zijn schaaltjes die gevuld worden met hartige of zoete maar vooral kleurrijke en gezonde ingrediënten. Ze zijn niet alleen lekker maar ook een lust voor het oog.

Het boekje Bowls is een verzameling recepten, die varieert van Oosterse boeddha bowls tot Hawaiiaanse poké bowls en ook nog Mexicaanse fatija bowls. In totaal 40 bowls recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Als eerste worden de benodigdheden en belangrijkste ingrediënten behandeld. We krijgen recepten voor een aantal makkelijke dressings en marinades.

Bij ieder recept voor een bowl staat een kleine uitleg en een tip om te variëren. Bij de meeste bowls staat ook een foto zodat je kunt zien hoe je zo’n schaaltje mooi opbouwt. Een aantal bowls zijn vegan en de rest bevat vis of vlees. Er wordt heel vaak rauwe vis in de recepten gebruikt dus zorg ervoor dat alles supervers is. Als je een aantal bowls gemaakt hebt ga je vanzelf experimenteren en je eigen combinaties bedenken. Met dit boekje erbij als inspiratie gaat dat zeker lukken.

Scènes

Eerder verschenen op Kookboekennieuws.nl

Titel

  • Bowls

Auteurs

Vertaling van

Vertaler

Genre

ISBN

  • 9789045213392

Uitgeverij & Jaar

  • Karakter 2018

Aantal Pagina's

  • 68

Boek aanschaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen:

Andina
Taco’s
De keuken van Catalonië

Bestellen

Op zoek naar een boek? Bestel het hier.
Zo steun je De Leesclub van Alles