, Artikel door:
Auteur(s) boek:

Laatste adem

Jonge vrouwen vermoord en gedumpt

Robert Bryndza (1979) is acteur en schrijver. Hij werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije met zijn partner. Zijn boeken met Erika Foster in de hoofdrol zijn over de hele wereld bestsellers. Het eerste boek met Erika Foster in de hoofdrol is Het meisje in het ijs.

[Recensie] Als het gemartelde lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een vuilnisbak, haar nietsziende ogen puilend uit hun kassen en haar kleding druipend van het bloed, is detective Erika Foster als eerste ter plaatse. Het enige probleem: dit keer is het niet haar zaak.

Vergelijkbare zaak

Terwijl ze vecht om een plekje in het onderzoeksteam, ontdekt Erika een verband tussen deze zaak en een onopgeloste moord van vier maanden eerder. Een jonge vrouw, op eenzelfde soort plek gedumpt, met vergelijkbare wonden: een fatale snee in haar dijbeenslagader. Dan wordt een andere vrouw ontvoerd terwijl ze op haar date wacht. Erika en haar team moeten haar vinden voor ze het volgende slachtoffer wordt.

Lezen in volgorde

Omdat ik heel veel lees was ik een beetje bang dat ik de personages niet meer zou herkennen en de delen van een serie nooit tegelijkertijd uitkomen, maar er meestal een paar maanden tussen zit. Aan te raden is wel om de serie op volgorde te lezen omdat je de personages daardoor goed leert kennen. Het is de schrijver absoluut gelukt om het in mijn hoofd weer op een rijtje te krijgen.

Schrijven Magazine

Einde onvoorspelbaar

Het verhaal is spannend en onderhoudend. Mooie dialogen en een voor mij niet al te voorspelbaar einde. Wederom genoten van dit deel.

Eerder gepubliceerd op Rachels Boekenblog

Titel

  • Laatste adem

Auteurs

Vertaling van

  • Last Breath

Vertaler

  • Willeke Lempens

Genre

ISBN

  • 9789022585320

ISBN E-Book

  • 9789402311587

Uitgeverij & Jaar

  • Boekerij 2019

Aantal Pagina's

  • 368

Beoordeling:

  • (4)

Boek aanschaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen:

In mijn dromen
Ultiem bewijs
Theater

Bestellen

Op zoek naar een boek? Bestel het hier.
Zo steun je De Leesclub van Alles