Belgisch bier. Getest en geproefd

Belgisch bier. Getest en geproefd

De eigenschappen van bier

Kevin Verstrepen schreef een boek over Belgisch bier. Niet zomaar een boek, maar het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek door de ‘bierprofessor’ van België.

[Interview] In het boek Belgisch bier, getest en geproefd, vorige maand verschenen, beschrijven Kevin Verstrepen en Miguel Roncoroni de eigenschappen van maar liefst 250 Belgische bieren: Een complete gids,

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

The Rise of Yeast

The Rise of Yeast

Ode aan een eencellige

Waar zouden we zijn zonder gist? Nergens, betoogt microbioloog Nicholas Money. Hij schreef een geestig boek over onze langdurige relatie met deze oeroude eencelligen.

[Recensie] Wie een zakje gist opent en naar de kleine, droge korreltjes kijkt, zal niet meteen in vervoering raken. Volledig onterecht, vindt de Britse microbioloog en gist-expert Nicholas Money.

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld