Smaakvrienden

Smaakvrienden

Een stortvloed aan informatie, technieken en smaakcombinaties

[Recensie] De eerste editie van Smaakvrienden is alweer uit 2010. Sinds die tijd is onze culinaire smaak veranderd en gegroeid want dat gaat in een rap tempo. De eerdere uitgaven van Smaakvrienden gingen over groente en fruit. Het beste uit deze twee uitgaven is nu uitgebracht in één boek en grondig herzien en ververst. 

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Als de abrikozen morgen bloeien

Als de abrikozen morgen bloeien

De helende kracht van voedsel

Als de abrikozen morgen bloeien is een hartverscheurende roman over de helende kracht van voedsel, over familie, liefde en rouw.

[Recensie] “Er is een gezegde in het Arabisch: Bukra fil mish mish. ‘Als de abrikozen morgen bloeien.’ Of, in andere woorden, misschien morgen. Dat bleef ik maar denken.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld