Pure Italiaanse keuken

Pure Italiaanse keuken

Elk recept is makkelijk thuis te maken

Koken in puur Italiaanse stijl! Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de geweldige gerechten van Roberto’s Amsterdam thuis worden gemaakt.

Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken,

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Auteurs:

Beoordeling:

Proef Puglia

Proef Puglia

Proef Puglia nu zelf thuis dankzij dit boek!

[Recensie] Om de voortreffelijke smaken van Puglia te kunnen proeven heb je maar een paar simpele ingrediënten nodig. Puglia, ook wel Apulië genoemd, ligt in de zogenoemde hak van Italië, tussen de blauwtinten van de Adriatische en de Ionische Zee.

Het is een adembenemende regio met dorpjes die tegen kalkstenen zeekliffen zijn gebouwd,

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling:

Het hardlooperskookboek – deel 2

Het hardlooperskookboek – deel 2

Recepten die meestal verantwoord, maar áltijd lekker zijn!

In 2013 verscheen Het hardloperskookboek. En dat is in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt gebleven, want van dit boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Maar ondertussen heeft de wereld niet stilgestaan.

In Het hardloperskookboek deel 2 neemt Miriam van Reijen je mee naar het volgende level.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling:

Het spiralize kookboek

Het spiralize kookboek

Caloriearm, glutenvrij en low carb!

Snelle en makkelijke recepten voor ieder moment van de dag. Spaghettislierten van gezonde groenten in plaats van pasta? Mooie ‘krullen’ van komkommer, courgette en rettich op je bord? Door groenten in slierten te snijden zet je in een handomdraai een calorie- en koolhydraatarme maaltijd op tafel, terwijl je voor je gevoel geniet van een goed gevuld gerecht.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Auteurs:

Beoordeling:

Retreat Yourself

Retreat Yourself

Alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven!

[Recensie] In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten.

Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven!

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling:

Cantina Mexicana

Cantina Mexicana

Veel inspiratie en inzicht in de Mexicaanse keuken!

De van oorsprong Britse chef-kok en auteur Paul Wilson (hij woont nu in Australië) neemt de lezer ‘mee op reis’ om kennis te maken met de rijke Mexicaanse eetcultuur die meer omvat dan burrito’s en taco’s. Elke dag plukken we letterlijk en figuurlijk de vruchten van de rijke Mexicaanse keuken: tomaten,

Lees verder...

Recensie door:

  • Onbekend

Genres:

Auteurs:

Beoordeling:

Salad in a jar

Salad in a jar

Heerlijke salades-to-go. Even schudden & eten maar!

[Recensie] Salades zijn niet alleen lekker als voorgerecht of lichte hoofdmaaltijd, maar ook heerlijk om als lunch te eten. Maar onderweg of op het werk kan een salade niet de handigste keuze lijken. Tenzij de salade in een potje zit: salad in a jar!

’s Morgens vul je een flinke pot met in laagjes de ingrediënten voor de salade.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling:

Liever lokaal

Liever lokaal

Winaar Kookboek van het jaar 2015!

Op de eerste dag van de Kookboekenweek is Liever lokaal van Annette van Ruitenburg, René Zanderink, Elsje Bruijnesteijn en Ruth de Ruwe (fotografie) bekroond tot Gouden Kookboek van 2015. De bekendmaking en uitreiking van de prijs voor ‘het beste kookboek van de lage landen’ vond gisterenmiddag plaats in het tv programma Tijd voor Max (NPO2).

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling:

Jong aan de kook

Jong aan de kook

Al met al een heerlijk kookboek voor de studenten doelgroep!

Op inspirerende wijze beschrijft de moeder van twee studerende jongeren recepten voor winter en zomer. Hèt studentenkookboek met 60 easy recepten als je van eten houdt maar niet al te ingewikkeld wilt doen. Maar ook als je van lekker makkelijk houdt en je niet al te veel geld wilt uitgeven.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Auteurs:

Beoordeling:

De veldkeuken

De veldkeuken

Kook met dit boek maar vooral met je hart

Kook met dit boek maar vooral met je hart! Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd uitgegroeid tot De Veldkeuken, één van de meest geliefde en karakteristieke plekken van Utrecht om te eten. In het hart van landgoed Amelisweerd is in het in 2014 met zorg gerestaureerde koetshuis de Veldkeuken gevestigd.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Beoordeling: