We are food

We are food

Op een andere manier naar eten kijken

[Recensie] In We are food maakt een ruime selectie kunstwerken de kijker op originele wijze bewust van onze weliswaar dagelijkse, maar desondanks gecompliceerde omgang met voedsel. De publicatie verschijnt bij de gelijknamige tentoonstelling in Museum Jan Cunen in Oss. Deze tentoonstelling is opgebouwd als een tweeluik, waarbij het eerste deel,

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

De dikke alg

De dikke alg

Waarom algen de wereld gaan redden

Algen maakten de aarde leefbaar, maar nu we de oude voorraad verstoken warmt de planeet op. De oplossing zit in diezelfde algen.

[Interview] Hoe dikker, hoe beter, is het motto van algenonderzoeker Peter Mooij. Want hoe dikker de alg, hoe meer olie erin zit. Gezonde olie vol omegavetzuren,

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld