Gezocht stad coördinatoren

De Leesclub van Alles in jouw stad?

Een Leesclub zonder bijeenkomsten is natuurlijk geen echte leesclub. Daarom organiseert DLVA sinds september 2016 avonden in Utrecht waarbij, zoals gebruikelijk bij leesclubs, een boek wordt besproken. Dit voorjaar haakte Rotterdam erbij. Bij DLVA  leidt een deskundige het boek en de auteur(s) in en een moderator leidt het gesprek. We kunnen nu al terugkijken op een mooi seizoen met literatuur, filosofie, natuurwetenschappen, geschiedenis.

Vanaf het najaar willen we ook weer in een aantal andere steden DLVA-avonden van start gaan. Er komt een landelijke redactie die de boeken selecteert, die we in de verschillende maanden ook weer landelijk bespreken. Zo staan straks in Utrecht, Gouda, Middelburg, Doetinchem, Eindhoven etc. dezelfde boeken op de agenda. Dat belooft mooie gesprekken en discussies op te leveren.

Waar

Archeologie Magazine

Omdat DLVA in Utrecht is gevestigd willen we in verband met de reistijd eerst starten in steden rond Utrecht: Den Bosch, Amersfoort, Gouda of Hilversum. Maar wil je dit heel graag in je eigen stad, iets verder van Utrecht verwijderd, laat van je horen.

Wie

We zoeken per stad een coördinator die de avonden gaat organiseren, zelf wil en kan modereren en een netwerk heeft van mensen in zijn/haar stad die inleidingen kunnen verzorgen. Onze coördinatoren zijn ondernemende mensen met een HBO of academische opleiding die werken als zzp-er (bijvoorbeeld als journalist, vertaler of docent) en betrokken zijn bij de wereld van de letteren en boeken. Uiteraard staan er ook verdiensten tegenover.

Belangstelling? Stuur een mail met je cv naar info@deleesclubvanalles.nl. Je kunt ook eerst bellen voor meer informatie naar hoofdredacteur Roeland Dobbelaer: 0642224455.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *