donderdag, 8 juli 2021

Hoe kun jij Bazarow steunen?

De Leesclub van Alles werkt intensief samen met Bazarow. Bazarow wil teruggeven aan de boekensector. We hopen dat onze doelstelling je aanspreekt. Om concreet te maken hoe je ons hierbij kunt helpen, hebben we hier een aantal tips:

1. Op de eerste plaats: koop boeken bij ons. We zorgen dat de opbrengsten op een goede plaats terechtkomen. Maar vergeet niet om de fysieke boekhandel te steunen. 

2. Doe mee met ons Vriendenprogramma. Heb je een website? Besteed je regelmatig aandacht aan boeken? Word dan Vriend van Bazarow. Met ons affiliate-programma verdien je zelf iets en zorg je voor een grotere naamsbekendheid van Bazarow. Kijk hier.

3. Vertel je vrienden en bekenden over Bazarow. Laat hen zien waar we mee bezig zijn. Mond-tot-mondreclame werkt nog steeds het beste.

Scènes

4. Ben je actief op sociale media? Volg ons dan en like/retweet/deel ons berichten. Zo leren meer mensen ons kennen. We zijn actief op Twitter (@Bazarow_com), Facebook (Bazarow), Instagram (@Bazarow_com) en LinkedIn.

5. Neem een gratis abonnement op Bazarow Magazine. Hoe meer mensen ons magazine lezen, hoe meer mensen we telkens kunnen vertellen wat we doen. Kijk hier. Elke twee weken ontvang je een nummer in je mailbox met het laatste boekennieuws, interviews, voorpublicaties, columns, winacties en nog veel meer.

6. Voor schrijvers en vertalers: als je over je boeken schrijft op de socials, op je eigen website, vermeld dan altijd #Bazarow. Zo vergroot je onze naamsbekendheid. Ook met het Vriendenprogramma kun je ons Ă©n jezelf steunen.

7. Voor uitgeverijen: sluit je bij ons aan. Vermeld Bazarow standaard als verkoopmogelijkheid bij de communicatie over de boeken die jullie uitgeven. En kies voor het Vriendenprogrammavan Bazarow. We betalen een hogere fee dan de grote online boekhandels. Zo steun je ons Ă©n je eigen organisatie.

8. Voor recensenten van DLVA/Bazarow: ondersteun ons met het Vriendenprogramma op je eigen blog. Maak van elke recensie van jezelf op DLVA een social media-post. Je werkt zo aan de bekendheid van onze merken.

Voorlopig hebben we niet als de grote internetbedrijven duizenden euro’s aan marketinggeld. We stoppen geld liever terug in de sector. Daarom is alle hulp welkom en rekenen we op jou!

Veel dank!

Team Bazarow



zaterdag, 17 juli 2021

Bazarow Magazine nr. 14 verschenen

Lees het nieuwe nummer hier Zelfs midden in de vakantie verschijnt er gewoon weer een Bazarow Magazine. En ook dit magazine zijn er weer genoeg boekrecensies, interviews met auteurs, voorpublicaties en boekennieuws om boeken te vinden om op jouw leeslijst...


woensdag, 14 juli 2021

Terugkijken: DLVAlive met Chris Reinewald over zijn oorlogsroman 'Hard zijn'

“Thuis lag een fotoboek waar alle foto’s uit waren gehaald. Alleen de bijschriften stonden er nog in. Die foto’s zijn allemaal gebruikt als bewijsmateriaal. De negatieven waren er nog wel.” Chris Reinewald in DLVAlive van 24 juni jl. over zijn...


woensdag, 14 juli 2021

Boeken voor de autoliefhebber

[Life-style] De echte autoliefhebber koestert een diepgaande liefde voor zijn auto. Daarom zijn er ook zoveel boeken voor de autofanaat te vinden. Bijvoorbeeld boeken over oldtimers, maar ook voor de racefanaten zijn er geweldige exemplaren te vinden. Zelfs voor de...