30 maart, 2018

De heilige Rita op Radio Capelle

[30-3-2018] Elke twee weken bespreekt Roeland Dobbelaer, hoofdredacteur van De Leesclub van Alles, voor Radio Capelle een recent boek, fictie of non-fictie. Recent was De heilige Rita van Tommy Wieringa aan de beurt. Gezien het slot van het boek zeer toepasselijk op Goede Vrijdag. Beluister hier deze postcast.

Een overzicht van eerdere uitzendingen:

vrijdag 9 maart 2018
De Leesclub van Alles: Ons soort mensen van Juli Zeh

woensdag 21 februari 2018
De Leesclub van Alles: Vergeet de meisjes van Alma Mathijsen

Trouw

vrijdag 9 februari 2018
De Leesclub van Alles: De mensengenezer van Koen Peeters

vrijdag 12 januari 2018
Introductie Leesclub Van Alles

Lees meer...

 • 13 oktober, 2018

  2 vrijkaarten voor het Food&Nutricion Event

  Op het Food & Nutrition Event op 6 november 2018 geeft wetenschapsjournalist en chef-kok Anthony Warner de lezing The Truth About Fat - Why obesity and weight gain is far more complex than most people think. Kijk voor meer informatie op www.foodandnutrition.nu. Lees hier de recensie van zijn recente boek De Eetwijze(r). De Leesclub van Alles mag twee vrijkaarten weggeven (ter waarde van € 175,- euro per stuk). Belangstelling? Stuur een mail naar info@deleesclubvanalles.nl

  Lees verder...
 • 10 oktober, 2018

  Prijswinnaars Zondagskind bekend

  De winnaars van de lezersactie van Zondagskind van Judith Visser zijn bekend. José Koeneman uit Utrecht, Marja Martinet uit Vlissingen en Rita de Sitter uit Kruibeke (B) kunnen een dezer dagen een exemplaar van Zondagskind in de bus verwachten. En natuurlijk ontvangen ze ook een gratis ticket voor een van DLVAlive avonden over het boek. Ook kans maken op mooie boeken? Geef je dan op voor de maandelijkse nieuwsbrief van De Leesclub van Alles.

  Lees verder...
 • 7 oktober, 2018

  Het is als dansen op de vulkaan

  DLVA hoofdredacteur Roeland Dobbelaer heeft een maandelijkse boekencolumn bij Radio Capelle. Beluister hier als voorbereiding op de DLVAlive avonden over Arc de Triomphe van Erich Maria Remarque waarom Dobbelaer dit zo'n goed boek vindt. "Het is als dansen op de vulkaan."

  Lees verder...