"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges
Lindt, Jeanette van de

Lindt, Jeanette van de

Jeanette van de Lindt is een leesgek met een voorkeur voor kookboeken, biografieën, geschiedenis en reisverhalen. Een goede, liefst Engelstalige, roman of thriller mag ook. Schrijft recensies voor verschillende opdrachtgevers en is actief in de culinaire wereld. Beheert een aantal websites op boekengebied en is daarnaast foodblogger avant la lettre. Dol op katten, koken, klassieke muziek en de zomer. Heeft een hekel aan met vakantie gaan. Fijn op het balkon onder de parasol met een boek en een goed glas wijn. Beter wordt het leven niet. Verder schrijft ze recensies voor de site www.kookboekennieuws.nl.

628 Recensies

Big Mama

BBQ, the next level

Masterclass Slowcooker

De authentieke Braziliaanse keuken

De bijbel van de Libanese keuken

Oren

Saladebijbel

Gezond koken met de slowcooker

JapanEasy Bowls & Bento

Elke dag Bakdag

De Griekse keuken

In de hens

Heerlijke quiches en taarten bakken

Rookoven

Is dit een kookboek?

Het plezier van écht goed koken

Bistrotier

Carpati

Mi Cocina

Handboek inmaken & bewaren

Het Korean Vegan kookboek

Café Mazahar

Easy Asian Cooking

De Japanse keuken

Zuurgoed

Lekker genieten van cake & gebak

Groentekost

De authentieke Oost-Europese keuken

Masterclass Tosti

Parsi

De oven voor elke dag

Een tafel vol

Chef Toub: Vega Arabisch

Keuken van Sou

Memmisj

India Express

Persiana elke dag

Chinese-ish

Rauwe vis

Bakboek

NOOMI

Streetfood

De schoonheid en het verdriet van de oorlog

Boker Tov

Een schaamteloos goed kookboek

Klein Korea

BBQ Bijgerechtjes

Aangenaam

The Curry Guy BBQ

Java

De chef die je wilt zijn

Dutch dishes

Spiesjes

Het Burger Boek

Rijsel

Borrelplanken

Vega zónder pakjes & zakjes

Manis

wagamama your way

That Sounds So Good

Soep. Bouillon. Brood

De makkelijke bakplaat

100 heerlijke hapjes

Sambal Shiok

Uit de keuken van Xi'an Famous Foods

Groenten

Izakaya

Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven

Ovenschotels

Kook dit boek

One Pan Perfect

Aziatische bowls & bouillons

De Thaise keuken van Boo Raan

Cuisine Carine

Het Oven Kookboek

Half baked harvest

Altijd zondag

De authentieke Zuid-Afrikaanse keuken

Met mes & stokjes

Foolproof uit één pan

Vegan Comfort

In de keuken van het Spaanse dorp Polopos

Homakase

De zoete bakplaat

La Table de Caron

Bistro Manon

Eenvoudig en lekker Marokkaans koken

Med

Banketbakker

365 dagen koken

Mevrouw Hamersma verzamelde recepten

Vietnamees

Nomnomnom

Jermain de Rozario - Lotus

De Joodse keuken

Jeroen Achtien

La Paella

The Curry Guy Thai

Time to eat

Mijn Frankrijk

Bakken met Ine

Dosia plukt bessen

Wereldse smaakmakers

De souk

Toko Lo

De bijbel van de Indiase keuken

Het Kikkererwtenkookboek

De vier seizoenen van Vogel

Chef Toub: Snel Arabisch

Uit de keuken van Fatima - elke dag anders

10 jaar Dagelijkse Kost

Eén Pan, Plaat, Planeet

Een kookboek.

Een ode aan groenten

Vegan JapanEasy

Hotpot

Zoveel om te vieren

Paramaribo

WAYOOH! Das handig!

Sodabrood uit eigen oven

Koken, eten, leven

Nog meer kleine taartjes

Dumplings & Noedels

A la minute

Africola

Sambal

Het allermakkelijkste familiekookboek ter wereld

Slow

De wereldse bakplaat

De bijbel van de Nederlandse keuken

Vers deeg

De hele vis - het kookboek

Doe maar gewoon Koken met Annie

Rutger bakt de 100 allerbeste recepten

Extra Vierge

Big Mamma's Cucina Popolare

Passie voor desem

De bijbel van de Thaise keuken

Vis

De bijbel van de Indonesische keuken

Puur patisserie

De smaken van Italië

Falastin

An An Vietnamese Familierecepten

Het bourgondische bitterballenboek

Het mediterrane forest feast kookboek

Vis voor beginners

Midnight Chicken

Azië

LEON Happy Curries

Pasta grannies

Artikel door:

Jeanette van de Lindt

categorie:

Kookboeken

Wereldse bouillons

Hét blenderboek

Ingepakt!

De pescetarier

Stoofbijbel

Kleine hartige taartjes

Hete pepers

De Joodse keuken

Arabesque

Uit de oven

Desserts

De makkelijke Franse keuken

Kerst

Nihon De complete Japanse keuken

De snelle bakplaat

Ultieme culi-bestemmingen

De gastvrije keuken van het Midden-Oosten

Alle Indische keukengeheimen

Tokyo

Chinese Takeaway

Vega curry

delicious Italië

Grandi gusti

Koning Bloemkool

100 Hot smoothies

Zomerkost

Vegan street food

Italië

Masterclass Dips

Asperges

De bijbel van de Italiaanse keuken

Chilipeper

Basisboek Indonesisch

Scampi

Baru Belanda

Sumak

The Curry Guy Easy

Gegrild en geroosterd

De bijbel van de Franse keuken

A little bite of Beddington

Variatie op de plank

Basisboek Japan

My Asian Kitchen

Mezze

Ultieme culi-bestemmingen

Taartbijbel

Winterkost

A simple table

Slow cooked healthy

Borreltijd

NAJAT

Aan tafel in Venetië

Moors

Curry's

Olie, azijn, zout & zuur

Taart uit de blender

Man.Eat.Plant.

Provence

Basisboek China

Sobremesa

Tomaat, feestelijke gerechtjes om te delen

Zwarte zee, een culinair reisverslag

Alle Indische keukengeheimen

Made by Ellen

De gastvrije keuken van het Midden-Oosten

Gehakt

Het Franse kookatelier

Smakelijk! De lekkerste verhalen

Vijand van het volk

Feest!

Time

Geit

Andina

De keuken van A tot Z

JapanEasy

Onder de Mediterrane zon

Bowls

Boter Botten Zout

Het grote ovenhandboek

Basisboek Aziatisch

Succesvol minderen of stoppen met alcohol

Superveg

Lisboeta

Pasta Il Primo Piatto

Estée kookt

Over emigreren en ander geluk

Dumplings en Bapao

Zweedse broodjes

Always Look on the Bright Side of Life

Radeloos geluk

Tasti Tosti's

De keukens van de Middellandse zee

Spanje. De authentieke keuken

Mijn Syrische keuken

West Eats East

Kleine taartjes

Brindisa, het pure eten van Spanje

Eindelijk gewoon Hayat

Het nieuwe forest feast kookboek

Vegetarische tajines & couscous

Jacques Brel, een leven

Dit doet even pijn

Smokey Goodness 3

De klassieke Italiaanse keuken

Chickslovefood - Het meal planning-kookboek

Thailand. De Authentieke keuken

Wat je als BBQ liefhebber moet weten

Eten met z'n allen

Kebab

Vrouw aan de piano

Made at home

Bananenboek

Het Mayonaiseboek

De moeder aller vragen

Voer voor vrienden

Dineren met dictators, 26 tirannen en hun lievelingsgerecht

Sauzen en smaakmakers

Sirocco

De dag dat ik Jezus ontmoette

De nieuwe Franse keuken

Pizza & Pasta

Kost van toen - voor alledag en zondagnoen

Veggie - Vlees

Hillbilly Blues

De lekkerste salades in a jar

Super soep

Het groot Aziatisch kookboek

Van het huis - Ambachtelijk koken

Ristorante Da Gigino

Supersalade

Piet Mondriaan

Paul Verhoeven. Een filmersleven

Brasil! Het kookboek

Bier & Food

Eating Apart Together

Kerstdagen

Studentenkost

Franse kookkunst

Pasta Artigiana

My Streetfood Kitchen

Sensationele Salades

Koken met Klaske

Recepten uit de Cariben

Winston Churchill, vader van Europa

Tomaten

Braai

De hanen van de koning

Mijn Arabische keuken

All-day breakfast

Slow cooked

Killerbody - deel 2

Onze Koreaanse keuken

De smaak van Sicilië

Koken met kleur!

Recepten uit Istanbul

Love & Lemons

Comptoir Libanais Express

Mijn Griekse keuken

Amerikanen fietsen niet ....

Een bijzondere vriendschap

Yakitori & Korean BBQ

Eat Happy

TLV

River Cafe 30

Visbijbel

Rudolph kookt

Brood is goud

Lekker vegetarisch voor iedereen

Selamat Makan

De Aytems van Inspiratie

Het groot Indonesisch kookboek

Zo gezond is kool

Recepten uit Wenen

Smaaksouvenirs

Blij suikervrij zoet!

Gewoon gezond

Victoria & Abdul

Bouillon

Basisboek Korea

Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol plakkerige, handige en explosieve experimenten

Oriental Streetfood

Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Gezonder met Viv

De keuken van Hartwood

Sapje

Slimme eenpersoonsmaaltijden

Oklava

Francis kookt & bakt

De wijn-spijsbijbel

¡Sabor Sabor!

Italia al pomodoro

Desserts met allure

Simple food

De keuken van Corsica

Het mayonaise boek

500 koolhydraatarme gerechten

Pannenkoekdag

Opvallende smaken uit een joodse keuken

SuriMAM cooking

Eet als een atleet

Bij mij aan tafel

Recepten uit Los Angeles

Sweet

Dagelijkse kost 2

Big Mama

Super eten voor superkinderen