Louter, Marco

Louter, Marco

Recensies

07-10-2017

Het insectenkookboek

Het insectenkookboek maakt de lezer vertrouwd met het eten van insecten Nootachtig, hartig en verrukkelijk! Gefrituurde sprinkhanen, geroosterde meelwormen op een bedje van wilde kruiden, tagliatelle met krekelpesto, Bourgondische slakken,...


16-09-2017

Superfoods

Een wetenschappelijk onderbouwde manier wat gezond eten is Alles wat je moet weten over superfoods staat in dit mooi vormgegeven kookboek. We weten allemaal hoe belangrijk gezond eten is. Maar wat...


02-09-2017

Cakeology

Makkelijke recepten voor beginners Cakeology bevat makkelijke recepten voor beginners, zoals eenvoudig versierde koekjes, mini-cakejes met ganache en een piñatataart. Maar ook moeilijkere taarten komen aan bod die een grotere...


26-08-2017

Vis

Je bewust maken van wat je eet en dan vooral als het gaat om vis! [Recensie] Vis bereiden lastig? Niet als je het kookboek VIS bij de hand hebt. Phillipe...


12-08-2017

BBQ Bijbel

Voor elke BBQ de juiste recepten en de juiste trucs [Recensie] Het tiende kookboek van Julius alweer! Inmiddels bekender als TV-kok heeft Julius een naslagwerk gemaakt voor de fervente barbecueliefhebber....


30-07-2017

Liguria

Een boek voor iedere liefhebber van het Italiaanse leven Leven en eten tussen olijfbomen en zee’ is een ode aan Ligurië en haar rijke ‘cucina povera’. Een keuken met gerechten...


01-07-2017

Groente uit zee

Verrassende plantaardige recepten die de zintuigen prikkelen! Groente uit Zee is het verrassende kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar en meteen ook het eerste boek over zeewier...


03-06-2017

Healthy appetite

Gizzi’s favoriete gerechten en allemaal met een verrassende twist! [Signalering] Healthy Appetite is een verzameling van meer dan 100 van Gizzi’s favoriete gerechten, en allemaal met een verrassende twist. Gizzi...


27-05-2017

Hete kolen

Vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado! In Hete kolen – Het receptenboek staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet...


20-05-2017

Proef Puglia

Proef Puglia nu zelf thuis dankzij dit boek! [Recensie] Om de voortreffelijke smaken van Puglia te kunnen proeven heb je maar een paar simpele ingrediënten nodig. Puglia, ook wel Apulië...


29-04-2017

Salad in a jar

Heerlijke salades-to-go. Even schudden & eten maar! [Recensie] Salades zijn niet alleen lekker als voorgerecht of lichte hoofdmaaltijd, maar ook heerlijk om als lunch te eten. Maar onderweg of op...


29-04-2017

Liever lokaal

Winaar Kookboek van het jaar 2015! Op de eerste dag van de Kookboekenweek is Liever lokaal van Annette van Ruitenburg, René Zanderink, Elsje Bruijnesteijn en Ruth de Ruwe (fotografie) bekroond...


18-03-2017

Food + Design

Heerlijk koffietafelboek! [Signalering] Twaalf designers, drie topchefs, een mooie tafel en een lekker diner. De perfecte ingrediënten voor een inspirerend boek over de drijfveren, inspiraties en favoriete gerechten van deze creatieve...


11-03-2017

Ontbijt

The hippest of all meals [Recensie]  Ontbijten is momenteel ‘the hippest of all meals’! Inmiddels zijn er al een flink aantal restaurants die 24/7 all-day breakfast serveren. Ontbijten buiten de...


25-02-2017

Mosselen

50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken [Recensie]  Zaterdag 3 september begint de Nationale Mosselweek. Mooie aanleiding voor het recenseren van dit heerlijke mossel kookboek! Hoewel het mosselseizoen...


28-01-2017

Hungarian Dessert Book

Hongaarse delicate desserts [Recensie] Een verrassend authentiek kookboek van Tamás Bereznay geschreven in het Engels over Hongaarse desserts. Het is een ultiem verzamel dessertboek geworden voor de fans van de Hongaarse keuken. Het Hungarian...


31-12-2016

Vuur + ijs

Klassiekers uit de Scandinavische keuken Een kookboek voor alle seizoenen, vol frisse zomerse en kruidige winterse smaken! [Recensie] Ik heb een zwak voor Scandinavië, hoewel ik er nog nooit geweest...