Louter, Marco

Louter, Marco

52 Recensies

28-10-2017

Thuis in de keuken

Thuis in de keuken gaat over gemak en plezier bij het dagelijkse koken [Recensie] Thuis in de keuken, over koken met wat er is, gaat over gemak en plezier bij het dagelijkse koken. Met recepten die zo zijn opgezet dat je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak en aan de slag kunt met wat je in huis hebt. Daarnaast...


14-10-2017

Bart's fish tales

Het plezier, de mensen en de visbeleving spatten van het papier af [Recensie] Bart van Olphen heeft een passie voor alles wat te maken heeft met vis maar vooral duurzame vis. In Bart’s Fish Tales reist Bart van Olphen de wereld over naar duurzame visserijen met vissers die op een dier- en oceaanvriendelijke manier vissen. Na zijn zeer succesvolle eerdere...


07-10-2017

Het insectenkookboek

Het insectenkookboek maakt de lezer vertrouwd met het eten van insecten Nootachtig, hartig en verrukkelijk! Gefrituurde sprinkhanen, geroosterde meelwormen op een bedje van wilde kruiden, tagliatelle met krekelpesto, Bourgondische slakken, bonbons van buffalowormen….je moet er wellicht even aan wennen, maar insecten smaken verrassend lekker. Het insectenkookboek maakt de lezer vertrouwd met het eten van insecten. Het bevat 38 recepten voor...


30-09-2017

Mr Wilkinson's

Een salade is zoveel meer is dan een som der delen Voor Matt Wilkinsons is een salade juist het culinaire hoogtepunt, een gerecht dat net zo divers van samenstelling als van smaak is. De naar Australi√ę verkaste Brit Matt Wilkinson schreef eerder al een kookboek met groenten in de hoofdrol (‚ÄėMr Wilkinson‚Äôs favoriete groenten: lekker en gezond koken in alle...


16-09-2017

Superfoods

Een wetenschappelijk onderbouwde manier wat gezond eten is Alles wat je moet weten over superfoods staat in dit mooi vormgegeven kookboek.¬†We weten allemaal hoe belangrijk gezond eten is. Maar wat betekent ‚Äėgezond‚Äô en krijgen we door ons huidig voedingspatroon wel alle essenti√ęle voedingsstoffen binnen? Superfoods ‚Äď Het handboek vertelt je op een wetenschappelijk onderbouwde manier wat gezond eten is, waarom...


09-09-2017

Het nieuwe proefboek

Een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag Het nieuwe proefboek gaat over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt! [Recensie] Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er...


02-09-2017

Cakeology

Makkelijke recepten voor beginners Cakeology bevat makkelijke recepten voor beginners, zoals eenvoudig versierde koekjes, mini-cakejes met ganache en een pi√Īatataart. Maar ook moeilijkere taarten komen aan bod die een grotere uitdaging vormen, zoals stapeltaarten en taarten met prachtige decoraties, zoals een bloemenvaastaart. Sears laat alle facetten van taartdecoratie zien, van het maken van fondantbloemen tot het schilderen op suikerglazuur. Juliet...


26-08-2017

Vis

Je bewust maken van wat je eet en dan vooral als het gaat om vis! [Recensie] Vis bereiden lastig? Niet als je het kookboek VIS bij de hand hebt. Phillipe Emanuelli heeft een missie met dit heerlijke kookboek. Je bewust maken van wat je eet en dan vooral als het gaat om vis. Met een mooie oneliner van Ernest Hemingway...


19-08-2017

Pasta, risotto & gnocchi

Een heerlijk Italiaans kookboek om samen met de kinderen in de keuken te staan [Signalering] Pasta, risotto & gnocchi is het tweede deel in de serie Bij Janneke thuis. In deze serie deelt Janneke Philippi de recepten van de gerechten die bij haar thuis op tafel komen. Dit kookboek bevat meer dan 60 recepten. Van een snelle pasta, risotto of gnocchi voor...


12-08-2017

BBQ Bijbel

Voor elke BBQ de juiste recepten en de juiste trucs [Recensie] Het tiende kookboek van Julius alweer! Inmiddels bekender als TV-kok heeft Julius een naslagwerk gemaakt voor de fervente barbecueliefhebber. Dit boek staat boordevol handige tips en uitleg in duidelijke en helder stappen. Voor elke BBQ de juiste recepten en de juiste trucs! Tegenwoordig is de barbecue niet meer seizoen...


12-08-2017

De smaak van Belgi√ę

Een feestje maken van elke maaltijd Geen land dat zoveel driesterrenrestaurants per inwoner telt als Belgi√ę, zelfs Frankrijk kan er niet aan tippen. Want wie weten er beter wat Bourgondisch tafelen inhoudt dan de Belgen? De Belgische keuken kenmerkt zich door royale porties als in Duitsland en de kwaliteit van de Franse keuken. Streekgebonden seizoensgebonden ingredi√ęnten staan er hoog in...


05-08-2017

Een nieuwe kijk op eten

Een mooie, inspirerende uitgave met betaalbare, originele recepten Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn. Anna Jones‚Äô eerste kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten ‚Äď recepten die gezond, voedzaam, heel lekker...


30-07-2017

Liguria

Een boek voor iedere liefhebber van het Italiaanse leven Leven en eten tussen olijfbomen en zee‚Äô is een ode aan Liguri√ę en haar rijke ‚Äėcucina povera‚Äô. Een keuken met gerechten die iedereen lekker vindt en simpel te maken zijn. Soms zijn er maar drie ingredi√ęnten, maar door de perfecte balans zijn de gerechten volmaakt. Gezond en echt eten, maar net...


29-07-2017

Hemsley Hemsley

Lekker en snel voor elke dag In de lobby van een hotel ontmoet ik de zusjes voor een kort interview. Veel tijd is er niet voor deze populaire dames met hun aanstekelijke enthousiasme. Ik spreek ze over hun tweede boek. Voor de Londense zussen Jasmine en Melissa Hemsley is dit hun tweede, mooi vormgegeven, lijvige kookboek. In het boek staan...


21-07-2017

Puurst (softcover)

Smaak en (r)evolutie! Na het enorme succes van PUURST hardcover verschijnt nu PUURST softcover: qua formaat en prijs net iets makkelijker hanteerbaar. PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van...


15-07-2017

Bill's asian basics

Aziatisch koken was nog nooit zo gemakkelijk en smakelijk [Recensie] Bill Granger is al sinds zijn jeugd dol op de uitgesproken pittige smaken van Azi√ę en de frisse, levendige combinaties van ingredi√ęnten. Zijn favoriete Aziatische gerechten ‚Äď van vereenvoudigde klassiekers tot geweldige eigen creaties ‚Äď zijn snel en gemakkelijk te maken en gezond. Dit hardcover kookboek van de Australische restaurant-...


08-07-2017

Home made food note book

De eerste echte keukengids van Yvette van Boven, met haar beste tips! [Recensie] Voor foodies en liefhebbers van de boeken van Yvette van Boven die hun eigen kookavonturen willen vastleggen, is er nu het ‚ÄėHome Made Keukenschrift‚Äô. Dit prachtig vormgegeven notitieboek heeft niet alleen heel veel ruimte voor eigen aantekeningen, lijstjes en recepten, het bevat ook een seizoenskalender, internationale maat-...


01-07-2017

Groente uit zee

Verrassende plantaardige recepten die de zintuigen prikkelen! Groente uit Zee is het verrassende kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar en meteen ook het eerste boek over zeewier en algen in de dagelijkse keuken. Lisette laat in dit kookboek op smaakvolle wijze zien hoe zilte groenten onderdeel gaan worden van ons dagelijkse menu. Er zijn zoveel meer toepassingen dan...


24-06-2017

Superstarters

Start de dag met een superontbijt! [Recensie] Het belang van een goed ontbijt wordt steeds meer onderstreept: na de nachtrust heeft het lichaam nieuwe energie nodig om er weer volop tegenaan te kunnen gaan. Superstarters laat je zien hoe je eindeloos kunt vari√ęren en bovenal weinig tijd hoeft te spenderen aan het maken van je ontbijt. Start de dag met...


17-06-2017

Koken voor kardinalen

Enthousiaste en avontuurlijke koker zal van deze uitgave beslist genieten! [Recensie] Zelden krijgt een buitenlands historisch kookboek een Nederlandse vertaling. De Opera dell‚Äôarte del cucinare¬†van Bartolomeo Scappi uit 1570 valt die eer ‚Äď terecht ‚Äď te beurt. Frankrijk verkeerde toen nog in de culinaire middeleeuwen, maar de Italiaanse keuken was al volop in ontwikkeling in de zestiende eeuw. Bovendien is...


10-06-2017

Grote smaken - Uit een kleine keuken

Eerste kookboek van het befaamde restaurant ChrisKitch ! [Recensie] In het eerste kookboek van het befaamde restaurant ChrisKitch deelt Chris Honor 100 van zijn meest memorabele recepten. Het zijn stuk voor stuk originele recepten, die op eenvoudige wijze in uw eigen keuken uit te voeren zijn. Chriskitch is een klein restaurant in Londen dat alleen overdag open is en doordeweeks...


03-06-2017

Healthy appetite

Gizzi’s favoriete gerechten en allemaal met een verrassende twist! [Signalering] Healthy Appetite is een verzameling van meer dan 100 van Gizzi‚Äôs favoriete gerechten, en allemaal met een verrassende twist. Gizzi Erskine, eet- en drinkschrijver, chef-kok en tv-celebrity, heeft een nieuw kookboek (klassiek-modern gestyled) op de markt gebracht waarin haar visie op gezond eten centraal staat. De hoofdstukken zijn ingedeeld naar...


27-05-2017

Atelier Crenn-Metamorphosis of Taste

De eerste vrouwelijke chef-kok die in Amerika werd bekroond met twee Michelin-sterren [Recensie] Een keuken als atelier, gerechten als culinaire po√ęzie! Atelier Crenn¬†is het onwaarschijnlijke debuut kookboek van Dominique Crenn, de eerste vrouwelijke chef-kok die in Amerika¬†werd¬†bekroond met twee Michelin-sterren en misschien wel de¬†beste vrouwelijke chef-kok in de USA op dit moment.¬†Crenn wilde geen gewoon receptenboek maar haar ‚Äústory‚ÄĚ vertellen...


27-05-2017

Hete kolen

Vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado! In Hete kolen ‚Äď Het receptenboek staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet alleen vlees en vis, maar ook vegetarische gerechten en zelfs nagerechten komen aan bod. De recepten in het boek geven de mogelijkheid om te oefenen met vrijwel alle kooktechnieken die...


27-05-2017

Pure Italiaanse keuken

Elk recept is makkelijk thuis te maken Koken in puur Italiaanse stijl! Met Pure Italiaanse keuken kunnen nu de geweldige gerechten van Roberto‚Äôs Amsterdam thuis worden gemaakt. Roberto Payer is in Nederland de ambassadeur van de Italiaanse keuken en in gesprek met Jonah Freud, kookboekenexpert, laat hij je kennismaken met de verschillende Italiaanse streken, waar de ingredi√ęnten voor de recepten...


20-05-2017

Proef Puglia

Proef Puglia nu zelf thuis dankzij dit boek! [Recensie] Om de voortreffelijke smaken van Puglia te kunnen proeven heb je maar een paar simpele ingredi√ęnten nodig. Puglia, ook wel Apuli√ę genoemd, ligt in de zogenoemde hak van Itali√ę, tussen de blauwtinten van de Adriatische en de Ionische Zee. Het is een adembenemende regio met dorpjes die tegen kalkstenen zeekliffen zijn...


20-05-2017

Het hardlooperskookboek - deel 2

Recepten die meestal verantwoord, maar √°ltijd lekker zijn! In 2013 verscheen Het hardloperskookboek. En dat is in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt gebleven, want van dit boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Maar ondertussen heeft de wereld niet stilgestaan. In Het hardloperskookboek deel 2 neemt Miriam van Reijen je mee naar het volgende level. Met nieuwe recepten, de...


13-05-2017

Retreat Yourself

Alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven! [Recensie] In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten. Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven! Je krijgt middelen aangereikt die...


13-05-2017

Het spiralize kookboek

Caloriearm, glutenvrij en low carb! Snelle en makkelijke recepten voor ieder moment van de dag. Spaghettislierten van gezonde groenten in plaats van pasta? Mooie ‚Äėkrullen‚Äô van komkommer, courgette en rettich op je bord? Door groenten in slierten te snijden zet je in een handomdraai een calorie- en koolhydraatarme maaltijd op tafel, terwijl je voor je gevoel geniet van een goed...


29-04-2017

Salad in a jar

Heerlijke salades-to-go. Even schudden & eten maar! [Recensie] Salades zijn niet alleen lekker als voorgerecht of lichte hoofdmaaltijd, maar ook heerlijk om als lunch te eten. Maar onderweg of op het werk kan een salade niet de handigste keuze lijken. Tenzij de salade in een potje zit: salad in a jar! ’s Morgens vul je een flinke pot met in...


29-04-2017

Liever lokaal

Winaar Kookboek van het jaar 2015! Op de eerste dag van de Kookboekenweek is Liever lokaal van Annette van Ruitenburg, Ren√© Zanderink, Elsje Bruijnesteijn en Ruth de Ruwe (fotografie) bekroond tot Gouden Kookboek van 2015. De bekendmaking en uitreiking van de prijs voor ‚Äėhet beste kookboek van de lage landen‚Äô vond gisterenmiddag plaats in het tv programma Tijd voor Max...


22-04-2017

De veldkeuken

Kook met dit boek maar vooral met je hart Kook met dit boek maar vooral met je hart! Wat begon met een mobiele mini-keuken in een bakfiets, is in zestien jaar tijd uitgegroeid tot De Veldkeuken, één van de meest geliefde en karakteristieke plekken van Utrecht om te eten. In het hart van landgoed Amelisweerd is in het in 2014...


22-04-2017

Jong aan de kook

Al met al een heerlijk kookboek voor de studenten doelgroep! Op inspirerende wijze beschrijft de moeder van twee studerende jongeren recepten voor winter en zomer. Hèt studentenkookboek met 60 easy recepten als je van eten houdt maar niet al te ingewikkeld wilt doen. Maar ook als je van lekker makkelijk houdt en je niet al te veel geld wilt uitgeven....


15-04-2017

Feel Good Food

Nu 180 recepten voor gezond & lekker eten [Recensie] Eten met respect voor je lijf heeft een enorme impact op je gezondheid en welzijn. Dat ontdekte Valli Little toen ze bewuster ging shoppen, koken en eten nadat ze gezondheids-problemen kreeg. In Feel Good Food deelt Valli haar favoriete gerechten die fantastisch smaken en er verleidelijk uitzien, maar die ze wel...


08-04-2017

Het Forest Feast

De aquareltekeningen, de foto’s en de recepten: alles bezit dezelfde speelsheid en creativiteit [Recensie] Het mooie van koken is dat je altijd je eigen draai kunt geven aan een gerecht. Er is ruimte voor improvisatie. Deze opvatting van Erin Gleeson spat dan ook van de bladzijden. De aquareltekeningen, de foto‚Äôs en de recepten: alles bezit dezelfde speelsheid en creativiteit. Naast...


01-04-2017

De Nieuwe Nordic Cuisine

De perfecte combinatie van culinaire en creatieve passies! [Recensie] Scandinavi√ę is een steeds bekendere bestemming voor weekendjes weg. Niet gek, gezien de bruisende steden en prachtige natuur. De hippe invloeden uit de Noord-Europese landen dringen steeds meer door in de rest van de wereld zoals¬†in de mode, stijl en meubels, maar ook de letterlijke smaak krijgt bekendheid: de keuken! Onder...


25-03-2017

Uit de oven van boven

Een heerlijk nieuw kookboek vol met inspiratie! Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort, gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake , krijgt u al honger? Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie...


18-03-2017

Food + Design

Heerlijk koffietafelboek! [Signalering]¬†Twaalf designers, drie topchefs, een mooie tafel en een lekker diner. De perfecte ingredi√ęnten voor een inspirerend boek over de drijfveren, inspiraties en favoriete gerechten van deze creatieve geesten. Sterrenchefs Sergio Herman, Peter Goossens en Mark Lapico en designers Piet Boon, Clodette, Nedda El-Asmar, Marie Michielssen, Pascale Naessens, Antonino Sciortino, Studio Simple, Luca Trazzi, Moniek vanden Berghe, Roos...


11-03-2017

Ontbijt

The hippest of all meals [Recensie] ¬†Ontbijten is momenteel ‚Äėthe hippest of all meals‚Äô! Inmiddels zijn er al een flink aantal restaurants die 24/7 all-day breakfast serveren. Ontbijten buiten de deur is het nieuwe dineren. Mara Grimm, culinair journalist, die we vooral kennen van o.a. Lekker, Sergio en Elle, is inmiddels ontbijtspecialist en schreef er een boek over: Ontbijt.¬† Het...


04-03-2017

The Green Kitchen Smoothies

Smoothies Rule! [Recensies] Smoothies rule! Eindelijk een kookboek over alleen maar gezonde smoothies. Dit kookboek valt direct op met een visueel aantrekkelijke cover. Je hebt direct zin om een smoothie te gaan maken. In The Green Kitchen Smoothies delen David en Luise van de blog Green Kitchen Stories hun favoriete smoothierecepten. Een smoothie is de makkelijkste manier om meer groenten en...


25-02-2017

Mosselen

50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken [Recensie] ¬†Zaterdag 3 september begint de Nationale Mosselweek. Mooie aanleiding voor het recenseren van dit heerlijke mossel kookboek! Hoewel het mosselseizoen dit jaar ‚Äď extreem vroeg ‚Äď op 29 juni begon, betekent in Nederland de ‚Äėr‚Äô is in de maand nog altijd de officieuze start van het mosselseizoen. In de Nationale...


18-02-2017

Hoe bak ik zuurdesembrood

Dit bakboek maakt de stap naar zelf brood bakken gemakkelijk en toegankelijk! [Recensie]  Ik ben een echte brood eter. Elke zaterdag haal ik bij bakkerij Raat in Alkmaar heerlijke zuurdesembrood. Knapperige korst zacht en stevig van binnen, zalig gewoon. Dit bakboek daagde me uit het brood eens zelf te maken. En met succes! Zuurdesembrood is supergezond. Steeds meer mensen kiezen...


11-02-2017

Zilt Zoet Zeeland

Zeeuwse Natuur, Cultuur en Gastronomie [Recensie] Sinds een paar jaar heb ik Zeeland helemaal gevonden. Voorheen stond de provincie Zeeland op mijn netvlies als ver, vlak en veel (tegen)wind. Door enkele persreizen heb ik culinair en ondernemend Zeeland beter leren kennen en ben ik inmiddels razend enthousiast. De Zeeuwen zijn vol ambitie, trots en bewust van hun tradities. Ik heb het...


04-02-2017

De grote Kleyn

Standaard werk voor elke foodie! [Recensie] Ik heb er eerlijk gezegd echt naar uitgekeken. De buzz rondom De grote Kleyn was al weken heel sterk. Dit boek moet iets bijzonders zijn. Afgelopen maandag was het zover, met een ferme klap viel het door de brievenbus. De grote Kleyn zag eindelijk het levenslicht. De bevalling was lang, intens en pittig maar...


28-01-2017

Hungarian Dessert Book

Hongaarse delicate desserts [Recensie] Een verrassend authentiek kookboek van Tam√°s Bereznay¬†geschreven¬†in het Engels over Hongaarse desserts. Het is een¬†ultiem verzamel dessertboek¬†geworden voor de fans van de Hongaarse keuken. Het Hungarian Dessert¬†Book,¬†met een aanstekelijke bloemrijke¬†cover,¬†is een echt delicatesse boek geworden: het biedt 75 prachtig ge√Įllustreerd recepten met typische (warme) desserts uit Hongarije. Hongarije is een echt dessert land! In de straten...


21-01-2017

Chef het samen met Tomaat

Een maf en aanstekelijk kookboek gemaakt voor en door kinderen [Recensie] Uitgeverij Keet Smakelijk van het creatieve en ondernemende koppel Laura Emmelkamp en Scato van Opstall hebben een geweldig leuk kinderkookboek gemaakt waarin groenten, verse ingredi√ęnten maar vooral de tomaat¬†vooraan staat. De verleidelijke zoetheid van de tomaat maakt voor kinderen alles lekker! Eindelijk een origineel kinderkookboek dat aansluit bij de...


14-01-2017

Food as a medicine!

Invloed nemen op je eigen gezondheid! Sue Radd is een Australische autoriteit op het gebied van gezond eten. Zij schreef dit hardcover kookboek: Food as a Medicine. Goede voeding en daardoor een goede gezondheid begint in de keuken! Food as a Medicine is een prachtig kookboek en biedt 150 heerlijke plantaardige recepten die ontwikkeld zijn door voedingsdeskundige Sue Radd.  In...


07-01-2017

Ramen, Japanse Noedelsoep en Bijgerechten!

Doe, ontdek en ervaar en je wordt beloond met een smaakpallet dat je huig doet kietelen! [Recensie] Een van mijn meest verslavende gerechten en boeken op dit moment: Ramen, Japanse Noedelsoep en bijgrechten. De titel van het boek zorgde bij mij voor verwarring en disassociatie ondanks de overduidelijke aantrekkelijke cover. Wat? Ramen? Ramen hoe?… Ja Ramen… Japanse Ramen… Ramen, geschreven...


31-12-2016

Wat zullen we drinken

Inventieve drankensuggesties Een heerlijk boek voor de foodie die verdieping zoekt en op een hoger niveau drank en spijs wil combineren! [Recensie] Ze maken kwalitatief mooie en opmerkelijke kookboeken bij Luster die onderscheidend zijn binnen het (kook)boekenlandschap. Ik ben heimelijke fan. Zo ook dit boek van Joachim Boudens, Wat zullen we drinken, de juiste drank voor het juiste moment! Joachim...


31-12-2016

Vuur + ijs

Klassiekers uit de Scandinavische keuken Een kookboek voor alle seizoenen, vol frisse zomerse en kruidige winterse smaken! [Recensie] Ik heb een zwak voor Scandinavi√ę, hoewel ik er nog nooit geweest ben. Onbekend en toch bemind. Dit kookboek Vuur + ijs van Darra Goldstein trickerde deze gedachte. De sfeer, het verhaal, de kleuren, recepten, smaken en serene foto‚Äôs in dit kook-...


24-12-2016

Pasta met tachtig overheerlijke pastarecepten

Pasta basisboek voor beginners [Recensie] Net terug van vakantie uit Itali√ę of liever geen aardappels, groente en vlees? Dan is dit een uitstekend boek om in huis te hebben. Tegenwoordig gaan we voor spaghetti carbonara, ravioli en lasagna. En het zijn niet alleen de namen die zo heerlijk van je tong rollen… Pasta is gewoon lekker, helemaal niet moeilijk te...


24-12-2016

Bon appétit!

Verslind dit boek! Van voor tot achter, van links naar rechts en niets minder dan dat! Wellicht wel het leukste kookboek van dit moment, met veel te weinig aandacht in de pers. Ik word er meteen ongelooflijk blij van als ik de cover zie van het boek Bon appétit van Francois-Regis Gaudry. Voorbij de cover blijft de glimlach, van oor-tot-oor....