
10 Recensies
19-01-2019
Gezond feesten
Zonder gluten, koemelk en suiker [Recensie] Kerstmis is de tijd van gezellig bij elkaar komen en met z’n allen genieten van een copieus Kerstdiner (of twee). Maar wat te doen...
12-01-2019
Van haver tot gort
Paprecepten en niet alleen voor het ontbijt [Recensie] Voor Ingrid Hofstra is pap het ultieme comfort food dat je op ieder moment van de dag kunt eten. Met pap bedoelt...
05-01-2019
De Brabander bakt
Patisserie. Dus niet alleen gebak [Recensie] Bij velen is Hidde de Brabander bekend als de enthousiaste patissier van 24Kitchen, die in tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden niet met een...
29-12-2018
Het Zuid-Afrikaanse kookboek
Na het lezen van dit boek wil je naar Zuid-Afrika [Recensie] Het enige wat je wilt als je Het Zuid-Afrikaanse kookboek van uitgeverij Veltman hebt gelezen, is een ticket boeken naar Zuid-Afrika....
30-12-2017
Het daily dinner-kookboek
Dagelijks gezond koken met 5 ingrediënten [Recensie] Hoeveel ingrediënten gebruik jij gemiddeld voor een doordeweekse avondmaaltijd? De Chickslovefood, Nina de Bruijn en Elise Gruppen, laten in hun vijfde boek Het daily dinner-kookboek zien...
16-12-2017
Turks tafelen
Recepten voor de Ochtend, Middag, Avond en Na zonsondergang [Recensie] In Turks tafelen neemt Sevtap Yüce de lezer mee naar haar geboorteland Turkije voor een rondleiding door de Turkse keuken. Ze doet...
25-11-2017
Deliciously Ella met vrienden
Veganistisch, glutenvrij en toch feestelijk [Recensie] Tijdens een gezellig etentje met vrienden, een verjaardag of een tuinfeest uitsluitend eten serveren dat a) geheel veganistisch is, b) daarnaast ook glutenvrij en...
30-09-2017
Heel Holland bakt mee Seizoen 5
En het bakken gaat door [Recensie] Heel Holland Bakt is een van de best bekeken tv-programma’s in Nederland. Wekelijks kijken circa 2,5 miljoen mensen naar de deelnemers die in een grote...
23-09-2017
Het hartige bakboek
Klassiekers én verrassende nieuwe recepten [Recensie] Het doet Het hartige bakboek van Rutger van den Broek te kort om het een aanwinst voor de kookboekenkast te noemen omdat dit impliceert dat...
01-03-2017
Soepbijbel
[Recensie] Bij uitgeverij Carrera Culinair verschenen de afgelopen paar jaar culinaire ‘bijbels’ over onderwerpen zoals groente, vlees, pasta, vis en bakken. Het nieuwste deel in deze serie is de Soepbijbel van Heleen...