Zaterdag, 8 juli, 2017

Geschreven door: Boven, Yvette van
Artikel door: Louter, Marco

Home made food note book

De eerste echte keukengids van Yvette van Boven, met haar beste tips!

[Recensie] Voor foodies en liefhebbers van de boeken van Yvette van Boven die hun eigen kookavonturen willen vastleggen, is er nu het ‘Home Made Keukenschrift’.

Dit prachtig vormgegeven notitieboek heeft niet alleen heel veel ruimte voor eigen aantekeningen, lijstjes en recepten, het bevat ook een seizoenskalender, internationale maat- en gewichtvoeringen, de namen van vis, vlees en groenten in vier verschillende talen en voorraadkasttips. Daarnaast deelt Yvette haar recepten voor mosterd, ketchup, frambozenazijn en mayonaise, haar favoriete restaurants en nog veel meer. Om altijd bij de hand te hebben.

Yvette van Boven is freelance foodstylist, kookboekenauteur, chef-kok en columnist. Samen met haar man, fotograaf Oof Verschuren, maakte ze een aantal buitengewoon succesvolle kookboeken, waaronder ‘Home Made’ – in 2010 uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar’ – ‘Home Made Winter’, ‘Home Made Zomer’ en ‘Home Baked’. Haar werk wordt inmiddels wereldwijd uitgebracht en vertaald in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Boekenkrant

Eerder verschenen op kookboekenrecensies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen inhoudelijke reacties die gaan over het besproken boek en/of de recensie worden geplaatst.