Zaterdag, 25 juli, 2020

Geschreven door: Loman, Sam
Recensie door: Alem, Katelijne van

Liefbeestje gaat naar school

“Juf Vlinder geeft Liefbeestje een poot” 

De auteur en illustrator 

[Recensie] Sam Loman is 36 jaar. Ze is fotograaf, illustrator, grafisch vormgever en ontwerpster voor onder andere boeken, tijdschriften, serviesgoed en kaarten. Ze heeft als doel elke dag iets te leren en te groeien als persoon zodat ze haar kennis en wijsheid door kan geven aan haar medemens.

Verhaal 

Liefbeestje gaat voor de eerste keer naar school. Dat vindt ze best wel spannend. Ze treuzelt en twijfelt, want ze wil liever thuisblijven. Maar de juf is lief, en Liefbeestje speelt de hele ochtend met haar nieuwe vriendinnetje. Dan is mama er al om haar op te halen. Wanneer mag ze weer naar school?
Een herkenbaar boek over een spannende eerste schooldag.
Voor leergierige kinderen vanaf 4 jaar.

Trouw

Zoektocht

Hoe vond jij jouw eerste schooldag? Of ga je binnenkort voor het eerst naar school? Misschien herken je wel vanalles uit het verhaal van Liefbeestje? Erg leuk om samen met je papa of mama te lezen op en rond de eerste keer naar school gaan.

Vormgeving  

Gezellige en speelse illustraties, die kinderen zeer zeker zullen aanspreken. Het verhaal is goed te volgen en erg prettig om voor te lezen. Een aanrader om in huis te hebben rondom die eerste keer naar school gaan. Kinderen zullen vast Ă©Ă©n en ander herkennen bij Liefbeestje of moeten lachen om haar belevenissen. Want het is toch altijd best een beetje spannend! En zo fijn als de mensen om je heen dit begrijpen!

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles