Zaterdag, 16 mei, 2020

Geschreven door: Kiselova, Valeria
Artikel door: Alem, Katelijne van

Naar bed, naar bed

“De wasmachine is een echt nestje voor Anna en beer”

De auteur

[Recensie]  Valeria Kiselova komt uit Spanje en heeft al vele mooie kinderboeken geschreven. Ze leest graag voor in scholen en bibliotheken.

De illustrator

Sara Casilda illustreert kinderboeken en fantasyboeken. Ze houdt graag haar instagramaccount bij en maakt soms filmpjes op youtube om te laten zien hoe ze haar werk maakt.

Archeologie Magazine

Verhaal

‘Naar bed, naar bed, kleine meid!’
‘Nee, papa en mama, het is nog geen tijd!’
Anna wil nog niet naar bed.
Maar alle andere plekjes waar ze zich opkrult, zijn al bezet


Een verhaal vol humor en fantasie over naar bed gaan, voor wakkerblijvertjes vanaf 4 jaar.

Bed

Anna zoekt allemaal andere plekjes in huis om te gaan slapen. Welke plekjes heb jij allemaal in huis, en waar kun je fijn liggen? Misschien wonen of liggen daar ook wel andere diertjes of knuffels, ga maar eens kijken!

Slaapkamer

Uiteindelijk komt Anna bij haar slaapkamer uit. Hoe vind jij jouw slaapkamer, heb je daar ook een lekker bed staan? En mogen daar knuffels of poppen in slapen? Misschien kun je je slaapkamer wel natekenen!

Vormgeving

Hele mooie illustraties in dit gezellige boek. De stijl is zacht en warm en zal kinderen zeker aanspreken. Af en toe wordt er een zin op rijm geschreven, maar lang niet altijd. Het is goed voor te lezen en later zelf te lezen. Kinderen zullen zich zeker herkennen in Anna en ouders in hun kindjes! Er zit veel humor in de prachtige illustraties en het wekt vast ieders fantasie op, een gezellig boek om samen te lezen!

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles