Zaterdag, 13 mei, 2017

Geschreven door: Egmond, Willemien van
Artikel door: Louter, Marco

Retreat Yourself

Alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven!

[Recensie] In Retreat yourself geeft Willemien van Egmond praktische tips om rust in je hoofd te krijgen, je dromen te verwezenlijken, je lichaam te ontspannen, gezond te eten en je huis op een prettige manier in te richten.

Kortom, alles voor een leuk, inspirerend en gezond leven! Je krijgt middelen aangereikt die je kunt gebruiken om thuis een retreat te doen en vanuit huis ook dichter bij je eigen kern te komen, om goed voor jezelf te zorgen en meer naar je hart te luisteren.

Dit boek is verdeeld in vijf hoofdstukken: Mind, Body, Heart, Food en Home. Na elk deel zijn er vier lege bladzijden gereserveerd voor aantekeningen. Dit boek kan worden opgevat als een persoonlijke retraite om thuis te doen.

Tips, recepten, (yoga-)oefeningen en mooie quotes wisselen elkaar in een rustig tempo af. Overzichtelijke indeling, sfeervolle paginagrote fotoā€™s, praktische tips en duidelijke oefeningen. Bevat inhoudsopgave en bij elk deel de mogelijkheid om het onderwerp verder uit te diepen door de vermelding van relevante websiteadressen. Een fijn boek voor een breed publiek.

Technisch Weekblad

Eerder verschenen op kookboekenrecensies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *