Zaterdag, 31 augustus, 2019

Geschreven door: Onbekend
Artikel door: Alem, Katelijne van

Speel je mee?

Sssst! Loop op de tippen van je tenen

De auteur en illustrator

Hervé Tullet komt uit Frankrijk en is illustrator en auteur van kinderboeken, performer en kunstenaar. Hij heeft inmiddels al meer dan 80 boeken geschreven. In 2010 schreef hij het boek Press here, dat 4 jaar op de bestsellerlijst van de New York Times bleef staan.

Verhaal

Volg de lijn met je vinger
 en kijk wat er gebeurt! Een nieuw magisch boek van Hervé Tullet

Geschiedenis Magazine

Creatief zijn

Iedere pagina in dit mooie boek zorgt voor een stukje creativiteit. Misschien kun jij ook iets moois maken, schilderen, stippen zetten met je vinger. Of kun je met potloden en stiften wat maken? Dit boek nodigt zeker uit om je knutselspullen erbij te pakken en aan de slag te gaan.

Spelen

Wat heerlijk om lekker samen te kunnen spelen. En lezen en spelen in Ă©Ă©n is natuurlijk helemaal leuk! Dat kan met dit boek, ga lekker aan de slag met je kind of zie hoe je kind het boek gebruikt om mee te spelen. Erg goed ook voor de motoriek en concentratie.

Vormgeving

Een lekker dik boek met allerlei soorten opdrachtjes. Door de witte achtergrond en kleine taakjes blijft het overzichtelijk. Je kunt het boek ook in delen doorlopen, bij echt jonge kindjes is het nog veel achter elkaar qua concentratie. Maar dan is het prima om steeds een stukje uit het boek te pakken. Het is een erg actief en gezellig boek, kinderen vinden het ontzettend leuk en genieten ervan! Een aanrader!

—
Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles