Zaterdag, 5 juni, 2021

Geschreven door: ,
Artikel door: Alem, Katelijne van

Tik Tak. Ik kleur met water

ā€œHoeveel wolkjes tel je?ā€

Standaard Uitgeverij Kinderboeken

De kinderboeken van Standaard Uitgeverij zijn zalig! Van prachtige, interactieve doe-, kijk- en zoekboeken die jonge kinderen prikkelen om op ontdekking te gaan tot kwalitatieve, sterk geĆÆllustreerde fictie en non-fictie die het leesplezier Ć©n de leesbeleving voor alle leeftijden van 2 tot 12 jaar aanscherpen. Standaard Uitgeverij Kinderboeken staat voor toegankelijke kinderboeken die draaien rond leesplezier, beleving, ontspanning en spelend leren met bekende merken als Tik Tak, For Girls Only! en populaire figuren als Rik, Wally, Isabella Maan en Jommeke.

Verhaal

Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle vraagjes beantwoorden. Is het water opgedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw!

Foodlog

Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

Water

Heb jij al weleens geverfd met water? In dit boekje kun je dat uitproberen! Je kunt de pen vullen met water en het overal mee naartoe nemen! Naar het park, in de tuin of op het strand. Of zelfs in de auto!

Vormgeving

Een handzaam boekje, de pen kun je bovenin bewaren en de ringetjes zorgen ervoor dat je de paginaā€™s goed kunt omslaan. De paginaā€™s zijn dik, het werkt prima met het kleuren met water. Ook drogen de paginaā€™s goed op en zijn ze steeds opnieuw te gebruiken.

Het is fijn om direct boven de pagina een aantal vragen te zien staan, die je voor kunt lezen. Het antwoord vinden kinderen in de plaat. Voor de vragen is het prettig wanneer er iemand aanwezig is voor het kind, het kleuren met water kunnen ze prima zelf!

Voor het eerst gepubliceerd opĀ De Leesclub van AllesĀ