Dinsdag, 9 januari, 2018

Geschreven door: Amersfoort, Coos van
Artikel door: Onbekend

Verlangen naar @Katja80

Op avontuur in sexdateland

[Voorpublicatie] Van de achterflap: “’Kunnen we meteen even duidelijk zijn met elkaar? Ik word een beetje moe van mannen die om de hete brij heen draaien, ik hoop dat het met jou wat makkelijker gaat. Kunnen we afspreken voor seks, of ben je hier alleen om te praten?’

Coos van Amersfoort (70), gepensioneerd leraar met een sleets geraakt huwelijk, verlangt naar een spetterend leven met veel seks. Op een dag waagt hij zich op een seksdatingsite. Overdonderd door de belangstelling raakt Coos al snel verslaafd aan de opwindende contacten. Wat heerlijk dat er zo veel vrouwen bestaan die wel zin hebben in een avontuur met een oudere heer! Maar gaandeweg krijgt Coos argwaan. Is Dropje wel echt? En waarom heeft Rozeslipje zo veel zin maar gaat ze een afspraak steeds uit de weg? De kosten voor het vele chatverkeer lopen fors uit de hand, en Coos betwijfelt of er voor hem een happy end is weggelegd.

In dit openhartige en waargebeurde verhaal schetst Coos hoe dom en kwetsbaar een man met een verlangen kan zijn.”

De Leesclub van Alles publiceert als voorpublicatie de Inleiding van Verlangen naar @Katja80

Dans Magazine

Inleiding

“Coos had wel eens iets opgevangen over seks daten, eigenlijk zonder zich af te vragen hoe dat ging. Nou ja, hij had er een vaag beeld van: een man probeert om seksuele redenen een vrouw te versieren of omgekeerd. Maar het was nooit bij hem opgekomen dat daten voor hemzelf misschien een instrument zou kunnen zijn om aan zijn trekken te komen. Het stond ver van hem af. Hij had zich erbij neergelegd dat zijn huwelijk inmiddels verzand was. Het was vastgelopen in de sleur van alledag en de valstrikken van kleine en grote irritaties. Voor zover er nog sprake was van seks in de huwelijkse omgang was hij tevreden geweest met een vluggertje eens in de maand of desnoods in het kwartaal.

Natuurlijk had hij wel bij de vrouw gezeurd dat het allemaal mooier kon en moest; maar die was zo druk met werk en studie dat ze er niet naar taalde om van seksuele bedrijvigheid weer iets leuks te maken. En wie was hij om dat aan de hardwerkende partner op te dringen. Want dat hadden ze inmiddels wel geleerd: nooit iets aan de ander opdringen. En zeker niet in de liefde! Nee, hij ging nog liever dood dan dat ie tegen haar zou zeggen: zal ik je eens in je kont neuken vannacht? Of: wil je me pijpen? Taal om geilheid te verwoorden was verbannen naar het land van de taboes en daar was het een soort autokerkhof van woordmobielen waarmee hij in vroeger jaren geile emoties kon uiten.

Seksueel geklooid had Coos z’n hele leven. Al heel jong had ie van de paters geleerd wat onthouding was en dat onthouding goed was, voor de ziel en zo. De laatste jaren was hij noodgedwongen naar opgedrongen “deugdzaamheid” teruggekeerd. Het was uit te houden, hij voelde zich niet doodongelukkig; maar om nou te zeggen dat het in z’n leven spetterde. Nee. En dat terwijl hij zo iets in zijn leven het liefste deed.

Spetteren! Sterretjes laten schitteren. Van het leven een feestje maken, juist omdat het geen feestje is. Hij geloofde niet in een hemel of hel in een hiernamaals en nam ook geen genoegen met een  aards tranendal. Mensen maken dat er wel van, maar dat kunnen ze beter niet doen. Dus ging Coos op zoek naar ”een verzetje”, naar wat een feestje zou kunnen worden. Ergens. Lange tijd hield ie de moed erin door te zingen en muziek te maken. Maar verdomd, vanuit die levendigheid schoot hem op een avond zomaar de term “seksdatingsite” te binnen. Alsof je je plotseling de toverformule herinnert hoe je van lood goud maakt.

Een passende websitenaam was snel gevonden. Een seksdatingsite waarvan je gratis lid kon worden. Hij voerde zijn naam in, klikte op ‘’enter’’ en stond voor de grensovergang naar Seksdateland. De webmasters, of hoe ze mochten heten, hadden natuurlijk een profiel nodig.

Ach, daar was Coos inmiddels ook wel mee vertrouwd: men moet nu eenmaal van alles van je weten, voordat er geleverd kan worden. Dus vulde hij de vragenlijst ”voor het profiel” in en ging akkoord met de “voorwaarden” zonder ze gelezen te hebben. Hij had slechts een vaag idee wat hem in Seksdateland te wachten stond, daar ben je tenslotte toerist voor. Dat neem je voor lief, nee, meer nog dat is juist wat je wil. Je bent op zoek naar nieuwe ervaringen. Je wil per se dat land in en dat nieuwe ervaren. Dus aarzelde hij geen moment en ging aan de slag om een “visum” voor Seksdateland te krijgen. Per slot van rekening kon hij, zo leek het, gratis en voor niks lid worden.

Hij had besloten dat hij een spannend seksleven wilde en onbelast contact wilde hebben met iemand van de andere sekse. Hij hunkerde ernaar om weer eens lekker ouderwets met iemand te feesten. Al of niet met seks. Hij lag niet eens in scheiding, maar onontkoombare seksuele verlangens dreven hem naar de datingsite. Van het ene op het andere moment stapte hij ongegeneerd Seksdateland binnen. Hij had een ijzersterk profiel opgesteld. Hij was er helemaal klaar voor. Na het invullen daarvan, drukte hij op de enterknop, stapte de grens over en Seksdateland in. Vervolgens zat hij vrijwel onmiddellijk in een erotische achtbaan. Onbegrijpelijk snel boden zich de eerste mooie en smachtende vrouwen aan. Ongeveer met de snelheid waarmee de jaarcijfers van een middelgroot bedrijf met één druk op de knop over het beeldscherm rollen. Die eerste downloads waren voor Coos als een uppercut in de boksring. Zoveel belangstelling vanuit het andere kamp, het vrouwenkamp. Hij vond dat hij het niet verdiend had, maar was verrukt over zoveel schijnbaar kosteloze aandacht. Dus ging hij met grote interesse lezen. Gretig en – zonder het te beseffen – onverzadigbaar. Hier was hij naar op zoek. En kijk eens hoe snel de hunkering naar een nieuw seksvriendin of mogelijk nieuwe partner vervuld kon worden. Lezen dus, zo snel mogelijk.

En daar kwamen ze in een bonte rij, de vrouwen. Daar hoefde hij eigenlijk niets voor te doen. Ze rolden zo over z’n scherm. Vrouwen die van feestjes houden, vrouwen die zeggen uit te zijn op bevrediging van hun diepste seksuele verlangens, vrouwen die door mannen bedrogen zijn, vrouwen die eenzaam zijn, vrouwen die hard werken en geen tijd hebben voor een vaste relatie, oudere vrouwen die na de dood van een partner alleen zijn achtergebleven, verwende vrouwen die gewend waren dat hun lusten onmiddellijk bevredigd werden, vrouwen die bewust hun bedriegende echtgenoot zelf ook willen bedriegen. Jonge, niet zo knappe vrouwen en jonge bloedmooie vrouwen; maar ook oudere beeldschone vrouwen. Waar had hij in godsnaam al die aandacht aan verdiend? En waarom wist hij dat nu pas? En hoe kon dat nou ineens? Er ging een prachtige glitterwereld voor Coos open. Hij besefte nu ten volle dat hij al heel lang iets belangrijks gemist had. Het was hem duidelijk: er moest zo snel mogelijk iets gebeuren; je kon dit niet laten lopen. Coos besloot zich op de vrouwenmarkt te storten. Hij dacht: er is maar één oplossing. Als zij zich zo massaal aanbieden, dan moet ik me ook als een gek aan zo veel mogelijk vrouwen gaan aanbieden…. En maar eens kijken wat er gebeurt.

Dan moest hij weten hoe het werkte: één berichtje dat je via de seksdatingsite verstuurt, kost ongeveer € 1. Elk mailtje weer, hoe kort ook. Coos kocht daarom om te beginnen met zijn creditcard een soort strippenkaart van 10 berichtjes à raison van € 10,–. Want dacht hij: je moet er wat voor over hebben. En 10 berichtjes voor € 10,– leek een koopje. De kooplieden van de sekssite hadden hem te verstaan gegeven dat je voor ieder afzonderlijke mailtje eigenlijk € 1,48 zou moeten betalen.

Nou dat ging Coos natuurlijk niet doen. In plaats daarvan kocht hij gauw die 10 berichtjes en begon opgewonden te chatten met de lieve dames. Binnen twee dagen ontdekte hij dat je gemakkelijk 100 mailtjes per dag kunt versturen en misschien nog wel meer. Na een kleine week bemerkte hij dat ie voor meer dan € 300 aan berichtjes had gekocht. En inmiddels stond-ie bijna rood. De vrouw begon te protesteren en zelf besefte Coos ook wel dat verslaving op de loer lag. Maar toen was hij al verkocht. Slaaf geworden van een moderne vorm van prostitutie.

SEKSDATEPROFIEL
Coos’ profielgegevens:
Land: Nederland
Provincie: Brabant
Woonplaats: Geldrop
Leeftijd: 70 jaar
Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
Lichaamsbouw: Slank
Oogkleur: Bruin
Haarkleur: Zilvergrijs
Opleiding: Universiteit
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tatoeages(s): Nee
Hobby’s: Muziek maken en koken
Over mij: ik ben leraar klassieke talen. Inmiddels gepensioneerd. Ik doe het huishouden en heb eigenlijk dezelfde problemen als huisvrouwen die de werkende mannen moeten verzorgen. Ik ben in veel geïnteresseerd. Ik kook graag en ik klus graag. Ik lees en schrijf. De laatste tijd mis ik seksuele intimiteit en dat steekt.
Over jou: Je zou een goede vriendin van me kunnen worden. Ik vind daarbij discretie voor jou en mij van belang. En verder zien we wel. Het zou knap zijn als jij mij en ik jou op een prettige manier kan verrassen.

Hij vond het wel een mooi en eerlijk profiel. Er was niet in gelogen en het was kort en bondig.