Zaterdag, 21 juli, 2018

Geschreven door: Onbekend
Artikel door: Alem, Katelijne van

Wat zeg je?

Een boekje dat kinderpraat viert in al haar geuren en kleuren!

[Recensie]

De auteur en illustrator

Lien Geeroms is een Belgische illustrator. Ze houdt van humor en vrolijkheid op haar eigen manier, net even anders dan de rest. Ze studeerde grafische vormgeving &illustratie in Gent en sinds 2012 freelance illustrator. Ze is meerdere samenwerkingen aangegaan met verschillende opdrachtgevers. Zo maakt ze onder andere boekillustraties en prenten voor de textiel- en papierindustrie.

Achterflaptekst

TijdvoorTijdschriften

“In dit lieve en grappige boekje vul je de inventieve, zelfgemaakte woorden van je (klein) kind in. Laat je inspireren door invullijstjes en voorbeelden van de praatjes van andere kinderen. Zo vergeet je nooit meer wat jouw kinds eerste woorden waren. Een boekje om te bewaren en te koesteren voor altijd.”

Verhaal

Een fijn boekje om alle uitspraken van je kind in te kunnen noteren. Zo gaat het van het eerste woordje, tot uitspraken over lichaamsverzorging en testjes om aan te kruisen wat je kind zegt. Er staan voorbeelden van versprekingen in, zodat je een idee krijgt wat je allemaal op zou kunnen schrijven.

Vormgeving

Dit boekje is heel mooi vormgegeven. Er staan allerlei illustraties in, die elke pagina al een feestje maken om naar te kijken. Er staan zelfs pagina’s in waar je kind poppetjes kan intekenen die ze vervolgens een naam kunnen geven. Een hilarisch boekje waar je met veel plezier later nog vaak in terug kunt kijken met je (klein) kind. Je kind zal er zelf ook graag in willen kijken, er valt vanalles te ontdekken.

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles