Gewoon gezond

Gewoon gezond

Een gezonde levensstijl is belangrijker dan gewicht verliezen

[Recensie] Karolien Olaerts is niet de eerste de beste. Ze is een voedingswetenschapper die zich al jaren verdiept in alles wat met voeding te maken heeft. Ze behaalde haar master in de Biomedische Wetenschappen, met als specialisatie Voedingswetenschappen aan de Universiteit van Gent. Ze heeft niet alleen een enorme kennis van zaken maar is ook realistisch en blijft voortdurend vragen,

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Nachten in New York

Nachten in New York

Liefde en romantiek in New York!

[Recensie] Sarah Morgan is geen onbekende in de romanwereld. Hoewel ze ook een aantal HOT reads heeft geschreven is ze toch vooral bekend om haar feelgood boeken. Fijn met een leesdeken om je heen op de bank, pot thee (met chocolaatjes) erbij en een boek van Sarah Morgen. Dat is op en top genieten.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Lichter

Lichter

Overgewicht als verdienmodel

[Recensie] We kennen William Cortvriendt van het boek Hoe word je 100 en de televisieserie met dezelfde naam. Zijn laatste boek heeft als titel Lichter. Het onderwerp van zowel de televisieserie als de boeken is, als het over voeding gaat, het meest besproken onderwerp van vandaag de dag. Gewicht verliezen,

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Café Zon & Zee

Café Zon & Zee

Humor, romantiek en een klein eiland

[Recensie] Eigenlijk weet je bij Jenny Colgan altijd al wat je kunt verwachten. Heerlijke leuke feelgood romans die nooit teleurstellen. Café, Zon & Zee is een lekkere dikke pil en toch lees je hem in korte tijd uit want zoals gewoonlijk bij Jenny Colgan is ook dit boek vlot en boeiend geschreven.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Bouillon

Bouillon

Meer dan alleen maar soep

[Recensie] Bij bouillon denken veel mensen aan soep. Maar bouillon is natuurlijk voor veel meer gerechten te gebruiken. Allereerst maken we zelf de bouillon. In dit boek staan tien van de belangrijkste basisbouillons van vlees, vis en groente. Bouillon is heel goed voor de gezondheid en waarom dat zo is lezen we in de eerste hoofdstukken.

Lees verder...

Recensie door:

Genres:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Geluksfactor 10

Geluksfactor 10

Gezond leven en eten

[Recensie] Caroline van Dorenmalen is een jonge vrouw die bekend is van haar Engelstalige blog Foodie-ness. Op haar blog schrijft ze over van alles en nog wat maar voornamelijk over gezondheid en de relatie met voeding, beweging, positieve mindsets en motivatie. Caroline was een paar jaar geleden 15 kilo te zwaar en leed daar zeer onder.

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

De tatoeëerder van Auschwitz

De tatoeëerder van Auschwitz

Liefde op het eerste gezicht in Auschwitz

[Recensie] De tatoeëerder van Auschwitz is het ware liefdesverhaal van Lale en Gita Sokolov. Twee jonge mensen die elkaar in het vernietigingskamp ontmoeten. Lale Sokolov wordt door de SS benoemd tot ‘Tätowierer’. Bijna drie jaar lang maakt hij van duizenden gevangenen een nummer. Lale weet heel goed wat de Nazi’s doen in het kamp en hij is vastbesloten te overleven.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol plakkerige, handige en explosieve experimenten

Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol plakkerige, handige en explosieve experimenten

Met het recept voor vieze boertjes (of windjes)

[Recensie] De titel is al bijzonder: Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten. Dat tovert direct al een glimlach op je gezicht en die zal tijdens het lezen van dit boek niet meer verdwijnen. Het is een heel groot boek met heel veel erg leuke tekeningen en boordevol informatie.

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Basisboek Korea

Basisboek Korea

Presentatie en smaak zijn belangrijk in deze eenvoudige keuken

[Recensie] Na de Basisboeken Thailand en India is er nu het Basisboek Korea. De opzet en het uiterlijk van het boek zijn weer hetzelfde en de drie boeken vormen een mooie serie in de kookboekenkast.
De schrijfster Caroline K. Hwang groeide op in Los Angeles in een wijk waar veel Koreanen wonen.

Lees verder...

Recensie door:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld

Oriental Streetfood

Oriental Streetfood

Een tafel vol met lekkere hapjes

[Recensie] Waarschijnlijk heeft iedereen de naam Julius Jaspers weleens gehoord. Deze ontzettend veelzijdige kok is niet meer weg te denken uit de culinaire wereld. De kookboeken die Julius geschreven heeft zijn niet meer op de vingers van één hand te tellen en zijn zeer gevarieerd. De ene keer is het een BBQBijbel en de volgende keer Het ultieme hamburgerboek.

Lees verder...

Recensie door:

Auteurs:

Beoordeling:

  • Niet beoordeeld