Zaterdag, 13 juni, 2020

Geschreven door: Maas, Monica
Artikel door: Alem, Katelijne van

Bobbi doeboek

“Kun jij raden wat er in de pakjes zit?”

De auteur en illustrator

[Recensie] Monica Maas is op Texel geboren en woont daar nog steeds. Sinds 1978 werkt ze fulltime als kinderboekenschrijfster, illustratrice en ontwerpster. Ze heeft voor ruim 150 kinderboeken illustraties gemaakt, en maakt ook wens- en geboortekaarten.

Verhaal

Peuters en kleuters kunnen zich eindeloos vermaken met dit vrolijke doeboek van Bobbi en zijn vriendjes. Speel, tel, zoek, kleur en leer je mee?

Schrijven Magazine

Vakantie

Dit boekje zou je bijvoorbeeld mee kunnen nemen op vakantie, op de achterbank in de auto kunnen gebruiken of op de bank of aan tafel. Er staat vanalles in qua spelletjes, kleurplaten, zoekplaatjes en nog veel meer, dus altijd wel iets dat je kind leuk zal vinden!

Vormgeving

Een veelzijdig boekje met de vrolijke illustraties die we gewend zijn van de boekjes over Bobbi. Ontzettend leuk voor je kindje om mee aan de slag te gaan, wel is het nodig om als ouder/verzorger af en toe een stevige vouw in de pagina te drukken omdat het boekje door het stevige papier anders vanzelf weer dichtklapt. Zowel voor peuters als kleuters is dit een leuke verzameling van doedingetjes, wel iets meer gericht op de oudste peuters en kleuters. Leuk om naast dit doeboek ook de verhalen over Bobbi te lezen!

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles