Zaterdag, 13 juli, 2019

Geschreven door: Onbekend
Artikel door: Lindt, Jeanette van de

Bowls

Een boekje vol inspiratie

[Recensie] Bowls zijn een foodtrend die niet snel zal verdwijnen. Sterker nog, bowls zijn er altijd al geweest maar staan nu wat meer in de belangstelling. Al eeuwen eten mensen uit een kom.
De bowls van nu zijn schaaltjes die gevuld worden met hartige of zoete maar vooral kleurrijke en gezonde ingrediƫnten. Ze zijn niet alleen lekker maar ook een lust voor het oog.

Het boekje Bowls is een verzameling recepten, die varieert van Oosterse boeddha bowls tot Hawaiiaanse pokƩ bowls en ook nog Mexicaanse fatija bowls. In totaal 40 bowls recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Als eerste worden de benodigdheden en belangrijkste ingrediƫnten behandeld. We krijgen recepten voor een aantal makkelijke dressings en marinades.

Bij ieder recept voor een bowl staat een kleine uitleg en een tip om te variĆ«ren. Bij de meeste bowls staat ook een foto zodat je kunt zien hoe je zoā€™n schaaltje mooi opbouwt. Een aantal bowls zijn vegan en de rest bevat vis of vlees. Er wordt heel vaak rauwe vis in de recepten gebruikt dus zorg ervoor dat alles supervers is. Als je een aantal bowls gemaakt hebt ga je vanzelf experimenteren en je eigen combinaties bedenken. Met dit boekje erbij als inspiratie gaat dat zeker lukken.

Wandelmagazine

Eerder verschenen op Kookboekennieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *