Zaterdag, 13 juni, 2020

Geschreven door: Noox City Kids
Artikel door: Alem, Katelijne van

Het vrolijke stadsdieren flapjesboek

ā€œAlle dieren naar het parkā€

De auteur en illustrator

[Recensie] Noox City Kids bestaat uit Inoek en Kristi, zij zijn sinds 2018 eigenaren van Noox City Kids. Ze werken met veel liefde en plezier aan het bedenken en ontwerpen van duurzame en mooie producten voor nieuwe stadsbewonertjes. Ook werken ze graag samen met bijvoorbeeld Uitgeverij Witte Leeuw.

Verhaal

In dit vrolijke stadsdieren flapjesboek ga je samen met dikke duif of bezoek bij de dieren in de stad. Kun jij ze vinden? Kijk achter de flapjes en ontdek waar de dieren wonen. Roekoe!

Boekenkrant

Stadsdieren

Na het lezen en bekijken van dit boekje kan het erg leuk zijn om in de stad op zoek te gaan naar de dieren. Herken jij ze en waar zie je ze allemaal in de stad? Dit boek is eigenlijk ook prima te gebruiken voor kinderen die in het dorp wonen, net zo leuk!

Park

In het boekje zie je ook het park voorbij komen. Wandel jij daar weleens met papa of mama of met je vriendjes heen? En zie je dan ook de dieren bij de prullenbak? Of meeuwen die eten proberen te pikken?

Vormgeving

Een stevig flapjesboek, met dikke kartonnen paginaā€™s. De flappen zijn van een prima formaat en goed om te slaan. Erg veelzijdig met veel verschillende dieren, de alledaagse stadsdieren sluiten ook volledig aan bij de werkelijkheid. Daardoor een prettig en herkenbaar boek! En leerzaam door de kleine weetjes op speelse manier verwerkt. Echt een leuk boek om in huis te hebben!

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles